banner564

Yok böyle uyanıklık

Adana'da polisin kovaladığı şüpheliler, yakalanacaklarını anlayınca, yanlarındaki kadına "hamile" numarası yaptırıp çağırdıkları 112 acil yardım ambulansı ile kaçtı

Yok böyle uyanıklık
banner598
Adana'da polisin kovaladığı özel otomobildeki şüpheliler, yakalanacaklarını anlayınca yanlarındaki kadına "hamile" numarası yaptırıp çağırdıkları 112 acil yardım ambulansı ile kaçtı. Polis, şüpheli kadın ile bir erkeği hastanede yakaladı. Aranan Bülent K. ise kaçmayı başardı. 
Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, Asayiş ekipleri, merkez Seyhan ilçesi ATİKOP Toptancılar Sitesi yakınlarındaki şüpheli bir aracı takibe aldı. Araçtaki şüpheliler, polisi fark edince kaçtı. Polis ekipleri ile 34 HJ 1000 plakalı otomobil arasındaki kovalamaca Şakirpaşa Mahallesi ara sokaklarına kadar devam etti. Aralarında hırsızlık suçundan arandığı belirlenen Bülent K. ile yanındaki biri erkek diğeri kadın bir süre devam eden kovalamacanın ardından otomobili bırakıp ayrıldı. İddialara göre, şüphelilerden biri 112 acil yardım ambulansını arayıp eşinin hamile olduğunu ve rahatsızlandığını söyledi. Bunun üzerine acil yardım ekipleri, Şakirpaşa Mahallesindeki bir toptancının yanında, kadın ile iki kişiyi alarak merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesindeki Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirdi. 

Araç çalıntı çıktı
Bu arada polis, lüks otomobili Şakirpaşa Mahallesi’nin ara sokaklarında buldu. Aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı. Aramalar sürerken polis, eşkale uygun şüphelilerin ambulansla ayrıldığını belirledi. Ekipler, o sırada şehir merkezine gitmekte olan özel ve Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansları durdurup arama yaptı. 
Sağlık ekipleri ile irtibat kuran polis, Şakirpaşa civarında hasta alan bir ambulansın gittiği hastaneyi belirlerdi. Polis ekipleri, bir erkeği hastane bahçesinde kadını ise tedavi görmek için girdiği acil serviste gözaltına aldı. Aranan şüpheli Bülent K. ise kaçmayı başardı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 
Şüphelilerin ATİKOP civarındaki bankalar önünden geçtiğimiz günlerde bazı araçlardan yüklü miktarlarda para alarak kaçan kişiler olabileceği ileri sürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473