banner564

Bilardoculara ziyaret

Alanlı, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nu ziyaret ederek başkan, yöneticiler ve sporcular ile bir araya geldi

Bilardoculara ziyaret
banner598
Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, spor federasyonlarının yaptığı çalışmalar ile gençlere sahip çıkıldığını belirterek, federasyonlarının gayretlerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu söyledi.
Ziyarette bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Vekili Alanlı, başarılı işlere imza atan bilardo camiası ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek federasyonun yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiklerini dile getirdi.
KKTC’nin ambargolar altında bir ülke olduğunu anımsatan Alanlı, bu şartlar altında birçok ülkenin katılımıyla düzenlenen uluslararası turnuvalarda federasyonun temsiliyetinin hayati önem taşıdığına dikkati çekti.
Alanlı: “Sizler siyasetin başaramadığını uluslararası organizasyonlarda başardınız” diyerek federasyonun KKTC’nin bayrağını dalgalandırmasının birçok siyasetçinin yaşamak istediği duyguyu tanımladığını söyledi.

Burcu: Son zamanlarda yapılan üst düzeyde ziyaret
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu da yaptığı konuşmada ziyaretten dolayı yönetim ve camia olarak çok memnun olduklarını belirterek federasyona son zamanlarda üst düzeyde bu denli bir ilginin gerçekleştiğini vurguladı ve onur duyduklarını söyledi.
Alanlı’nın federasyonun sorunları ile her zaman ilgilenen duyarlı bir kişi olduğunu ifade eden Burcu, büyük uğraşlarla yapılan faaliyetlerde bu duyarlılıkların kendilerine motive sağladığını belirtti.
Yürüdükleri yolda devletten her zaman destek aldıklarına işaret eden Burcu, oluşturulan işbirliğinin devamı ile daha güzel çalışmalara imza atacaklarından emin olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474