banner564

Kuşadası’nda şampiyon olduk

Kuşadası'nda düzenlenen Uluslararası Masterler Dünya Barış Kupası’nda, ülkemizden katılan Yıldırım Masterleri toplamda 4 galibiyet,1 beraberlik alarak namağlup şampiyon oldu.

Kuşadası’nda şampiyon olduk
banner598
Kuşadası'nda yapılan Dünya Barış Kupası Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası’na ülkemizden de katılan Yıldırım Masterleri ile KKTC Marmara Masterleri ülkemizi başarıyla temsil ederek yurda döndüler. 6 Ekim’de başlayan ve 9 Ekim'de sona eren organizasyona Türkiye'den 10, yurt dışından 6 olmak üzere 16 takım katıldı.
Dört grupta yapılan mücadeleler sonucunda grup liderlerinin yarı finale kaldığı turnuvada ülkemizi temsil eden takımlardan Yıldırım Masterleri takımı grubunda oynadığı karşılaşmalarda şu sonuçları aldı: 
Yıldırım Masterleri: 4 Teos Masterleri: 0 
Yıldırım Masterleri: 3 Mersin Masterleri: 2 
Yıldırım Masterleri: 1 Romanya Tomisconstante Masterleri: 1 

Bu sonuçların ardından Yıldırım Masterleri gruptan namağlup olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise Yıldırım Masterleri: 0 Nazilli Masterleri: 0 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucunda finale kalmayı başardı.
Finalde Diyarbakır Diski Masterleri ile zor ve çekişmeli geçen maç sonucunda Yıldırım Masterleri sahadan 2 - 1 galip ayrılarak Uluslararası Masterler Dünya Barış Kupası’nı şampiyon olarak tamamladı.
Ülkemizi temsil eden diğer takım Marmara Masterleri ise centilmenlik kupasıyla ülkeye döndü.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473