banner564

Bilgiler tazelendi

Teknik Direktör ve A Lisans Yenileme Semineri, Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bilgiler tazelendi
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

KTFAD tarafından her yıl gerçekleştirilen seminerlerden biri olan Teknik Direktör ve A Lisans Yenileme Seminerine 132 teknik direktör ve antrenör katılı. Seminer, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı.
  Seminere; Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber, KTFF 1. Başkan Vekili Orçun Kamalı, KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’da katıldı.
 “Takım yönetimi ve futbolda trendler” konusunda TFF Eğitmeni Mustafa Nurgülen,       “Futbolda dar alan oyunlarının önemi” ile ilgili eğitmen Özcan Bizati,  
“Antrenman programlarını geliştirme” konularında da Göztepe Teknik Direktör yardımcısı Mehmet Ak tarafından seminere katılanlara slayt gösterimli bilgiler verdiler.
  
Göktaş: Futbolumuzun albenisi yükselmeli
KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş konuşmasında “Bu işe baş koymuş bizler mesleğimize olan saygımızı ortaya koymamız gerekir. Sezon boyunca da görev yapan sizler bunu ortaya koydunuz. Böyle seminerlere her zaman katılmalı ve maksimum bilgileri almalıyız. Futbolumuzun albenisini de yükseltmek zorundayız” dedi.
Göktaş, tüm katılımcılara ve bu seminerin Güzelyurt’ta gerçekleşmesini sağlayan Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar’a da teşekkür etti.

Dilber: Birbirimize saygılı olursak…
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber ise konuşmasında, “Futbolda tek bir cümlenin ve bir ışığın bile teknik adamları ileriye götürdüğünü, birbirimize saygılı olursak daha ileriye gideriz. Futbolun kuralları içerisinde takımlarımızı mutlaka terbiye etmeliyiz. Teknik adamlar o takımda bir liderse takımı da en iyi şekilde yönetmelidir” dedi.

 
Kamalı: Dostluk maçları yapabilmeliyiz
KTFF 1. Başkan Vekili Orçun Kamalı, ise “Öncelikle seminerin tüm hocalarımız adına başarılı geçmesini dilerim. Bu gibi seminerlerden alınacak her bilgi siz hocalarımız için bir artıdır. Çok fazla dış temasımız olmasa da alınabilecek başarılarda sizlerin de katkısı vardır. Bizim çocuklarımızın yurt dışına çıkabilmesi için belli hedefler koymalıyız. Hiç değilse diğer ülke takımları ile dostluk maçları yapabilmemizin yollarını mutlaka bulmalıyız, bunun için de çalışmalarımız vardır” diyerek konuşmasını tamamlarken tüm katılımcılara da başarılar diledi.

B-C VE Kaleci Antrenörleri Semineri ise bugün yine aynı saatte ve aynı yerde yapılacaktır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473