banner564

“Bir hayal” gerçekleşecek

Satranç Eğitim Merkezi “Bir Hayalim Var: Yarını bugünden daha güzel yapmak ” projesinin ikinci adımını yürürlüğe koydu.

“Bir hayal” gerçekleşecek
banner598
İkinci adım “ Başarıyı Örnek Al, Geleceğe Daha İyi Hazırlan” sloganı ile gerçekleştirilecek. Bu amaçla Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 2015 Girne Bölgesi Satranç Turnuvası’nı dokuzuncu turuna ülkemizin “software” sektörünün öncü firmalarından Başel Software Limited (BSW) Direktörü Burak Başel, davet edildi. 

Birinci devrenin lideri Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı
Birinci devre 9 tur sürdü, toplam 72 maç yapıldı. 72 maçta 48,5 puan kazanmayı başaran Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı birinci devreyi lider olarak tamamladı. Yüzde 67 başarı liderin yakın takipçileri olduğuna bir delil. 40 puanın üzerinde 5 takım olması ikinci devrede de büyük bir şampiyonluk mücadelesi yaşanacağına işaret.   
Geçen haftanın lideri Girne Deniz Plaza Satranç Takımı güçlü rakibi Schindler Satranç Takımı ile zorlu bir mücadeleden sonra berabere kalınca ikinci sırada olan Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı rakibini 4 puan gibi önemli bir farkla yendiği için liderliğe yükseldi.     

Haftanın takımı Orsen Satranç Takımı 
Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 2015 Girne Bölgesi Satranç Turnuvasının dokuzuncu turunda Orsen Satranç Takımı satranççıları yenilmez oldu. Rakibine hiç puan kaptırmayan Orsen Satranç Takımı sekiz puan kazanarak sıralamadaki tırmanışını sürdürdü. Haftanın takımı unvanına da ulaşmış oldu.    
Girne Adidas Satranç Takımı, güçlü rakibi Girne Akay Optik Satranç Takımını; BSW Computer Satranç Takımı, Dimes Satranç Takımı yenerek haftanın avantajlı takımları arasında yerlerini aldılar. 
Girne Akay Optik Satranç Takımı, ESUD Satranç Takımı, Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı, Dimes Satranç Takımı turnuvadaki konumlarını daha yukarıya taşımaya çalışan takımlar oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474