banner564

Birliktelik başarıyı getirdi

Dumlupınar’da son haftalarda alınan galibiyetler ile takımın morali yerine geldi

Birliktelik başarıyı getirdi
banner598
Süleyman REBGE
Dumlupınar’ın başarılı savunma oyuncusu Ahmet Dölek sezonun ilk yarısını değerlendirirken ikinci yarıda ki beklentilerini Diyalog’a anlattı.

 “Takım olarak birbirimize kenetlendik”
Dumlupınar’ın genç oyuncusu Ahmet Dölek bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Ahmet takımı için yaptığı ilk yarı değerlendirmesinde şunları söyledi” İlk haftalarda biraz şanssız başladık. Kazanabileceğimiz maçlarımızı kazanamadık, fakat daha sonra takım olarak birbirimize kenetlendik ve birbirimize verdiğimiz destek ile son haftalarda çıkışa geçtik. Mustafa Borataş hocamızın da çok büyük bir etkisi var. Sadece galip geldiğimiz zaman değil, mağlup olduğumuz zaman bile bize büyük desteği vardı kısacası bize çok güveniyordu.Bu sayede ise takım olduk ve maçlarımızı kazanmaya başladık.”İlk devreyi Mormenekşe galibiyeti ile tamamladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Dölek iyi bir kamp dönemi geçirerek sezonun ikinci yarısında kazanmayı bir alışkanlık haline getirip Dumlupınar’ı hak ettiği yerlere taşımak istediklerini söyledi.

“Bana bir şans geldi ve bende bunu çok iyi kullandım”
Ahmet Dölek bu sene forma şansı yakalayarak başarılı bir performans sergilemesini kendisine verilen şansı çok iyi değerlendirdiğini ve formayı korumak için çok çalıştığını söyledi. Erdoğ ve Müslüm gibi iki tecrübeli oyuncunun yerinde forma şansı bulmanın zor olduğunu söyleyen Ahmet fakat bu durumu çok çalışarak düzelttiğini ve Mustafa hocanın da ona verdiği şansı iyi değerlendirerek formayı kaptığını belirtti. Sezonun ikinci yarısı hakkında görüşlerini de aktaran Ahmet şunları söyledi” Sezonun ikinci yarısında daha çok çalışıp formamı koruyacağım.Forma bulamadığım maçlarda bile takıma küsmeyip, daha da çok çalışıp hocamın tekrar bana formayı vermesini bekleyeceğim. Çünkü ben kendime güveniyorum ve bu formayı hak ettiğimi çalışmalarımla gösterdiğimi düşünüyorum.”

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473