banner564

Breathe Right  ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde düzenlenen törende başarılılar onore edildi

Breathe Right  ödülleri verildi
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri dün düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 25. haftanın antrenörü seçilen Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, haftanın futbolcusu seçilen Lefke futbolcusu Kasım Tağman, haftanın genç yeteneği seçilen Cihangir U-21 futbolcusu Doğan Işıker ve haftanın hakemi seçilen Hüseyin Özkan  ödüllerini dün aldı. 

Toygar Davulcu’ya ödülünü Ünalmış verdi
Takımını iki kulvarda da ayakta tutmayı başaran Toygar Davulcu, zorlu Ozanköy deplasmanında alınan galibiyetin mimarı oldu. Haftanın teknik direktörü Toygar Davulcu’ya ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Yazarı Beyzade Ünalmış verdi.

Kasım ödülünü Oben’den aldı
Son dönemde iyi grafik yakalayan Lefke oyuncusu Kasım, çıkışını Gençlik Gücü karşılaşmasında sürdürerek takımı adına 2 gol kaydetti. Haftanın futbolcusu seçilen Kasım Tağman’a ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben verdi. 

Doğan Işıker’e ödülünü Taşel verdi
Cihangir’de forma şansını iyi değerlendiren Doğan, Ozanköy deplasmanında iyi oyununu golle taçlandırmayı başardı. Doğan’a ödülünü İpekay LTD. yönetici asistanı Gamze Taşel verdi.
 
Hüseyin Özkan ödülünü Erdinç’ten aldı
90 dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Hüseyin Özkan, yirmi beşinci hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Özkan’a ödülünü İpekay LTD. ticaret ve pazarlama müdürü Ayten Erdinç verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474