banner564

Breathe Right  ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde düzenlenen törende başarılılar onore edildi

Breathe Right  ödülleri verildi
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen “Breathe Right” ödülleri dün düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 30’uncu haftanın antrenörü seçilen Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, haftanın futbolcusu seçilen MTG futbolcusu Emre Özsin, haftanın genç yeteneği seçilen Merit Alsancak Yeşilova U-21 futbolcusu Vakkas,  haftanın hakemi seçilen Utku Hamamcıoğlu ve Birinci Lig’de ayın futbolcusu seçilen Sabri ödüllerini dün aldı. 

Erdinç Akyulaf’a ödülü Zaifoğlu verdi
Takımını sezon genelinde iyi motive eden Erdinç Akyulaf, farklı kazanılan K.Kaymaklı maçına da oyuncularını iyi motive ederek maçın kazanılmasının mimarı oldu. Akyulaf’a ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Müdürü Abdullah Zaifoğlu verdi.

Emre Özsin ödülünü Kanlı’dan aldı
Farklı kazanılan Yalova karşılaşmasında iyi bir performans sergileyen Emre günü 3 gol 1 asistle taçlandırmayı başardı. Emre Özsin ödülünü İpekay Muhasebe asistanı Peral Kanlı’dan aldı.

Vakkas’a ödülünü Erdinç verdi
Sezonun son maçı olan Küçük Kaymaklı karşılaşmasında iyi bir performans sergileyen genç oyuncu iyi bir sezonu K. Kaymaklı maçı ile geride bırakmış oldu. Genç oyuncu ödülünü İpekay Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç’ten aldı.

Hamamcıoğlu ödülünü Erdinç’ten aldı
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Utku Hamamcıoğlu, otuzuncu hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Utku Hamamcıoğlu’na ödülünü İpekay Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç verdi.

Sabri’nin ödülünü Ünalmış verdi
Diyalog Gazetesi tarafından her ay seçilen Birinci Lig ayın futbolcusu ödülünü bu ay kazanan Gönyeli futbolcusu Sabri Selden özel sebeplerden dolayı katılamadığı törende ödülünü Gönyeli yönetim kurulu üyesi Yusuf Hacı Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış’tan aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473