banner564

Breathe Right ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde düzenlenen törende başarılılar onore edildi

Breathe Right  ödülleri verildi
banner598
Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri dün düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 17. haftanın antrenörü seçilen Binatlı Teknik Direktörü Toygar Davulcu, haftanın futbolcusu seçilen Cihangir futbolcusu Offor, haftanın genç yeteneği seçilen Yalova U-21 futbolcusu Selçuk Dilik ve haftanın hakemi seçilen Turgay Misk ödüllerini dün aldı. 

Gökmen Davutoğlu’na ödülü Özler verdi
Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu takımı adına kritik bir viraj olan Lefke deplasmanında oyuna yaptığı başarılı müdahalelerle galibiyetin gelmesini sağlayan isim oldu. Haftanın teknik adamı seçilen Gökmen Davutoğlu’na ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler verdi.

Offor’a ödülünü Erdinç verdi 
Cihangir zorlu MTG deplasmanında geriye düşmesine rağmen maçı kazanmayı başarırken; Offor oynadığı futbol ve attığı iki golle galibiyetin mimarıydı. Offor ödülünü İpekay LTD. Pazarlama ve Ticaret Müdürü Ayten Erdinç’ten aldı.

Haftanın genç yeteneği Selçuk Dilik ödülünü Zaifoğlu’ndan aldı
Selçuk, BÜY karşısında uzun süre 10 kişi oynayan Yalova’da oyuna girdikten sonra önemli katkılar yaparken; rakibinin de eksik kalmasını sağlayan isim oldu. Genç yetenek Selçuk ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Müdürü Abdullah Zaifoğlu’ndan aldı.

Turgay Misk ödülünü Taşel’den aldı
Turgay Misk çekişmeli geçen Ozanköy mücadelesinde maçın kontrolünü elinde tutarak başarılı bir yönetim gösterdi. Haftanın hakemi seçilen Turgay Misk’in ödülünü İpekay LTD. yönetici asistanı Gamze Taşel verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473