banner564

Bruma boş geçmedi

Bundesliga'da Freiburg'u konuk eden RB Leipzig sahadan 4-1'lik zaferle ayrıldı

Bruma boş geçmedi
banner598
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakibi RB Leipzig, yeni sezonda seyircisi önünde çıktığı ilk maçta Freiburg'u 4-1 yendi.
Ligin ilk haftasında Schalke'ye deplasmanda 2-0 yenilen geçen yılın sürpriz ekibi, Red Bull Arena'da oynanan karşılaşmaya tutuk başladı. Kontrataklarla etkili olmaya çalışan Freiburg, 23. dakikada Niederlechner'in golüyle 1-0 öne geçti.
Ralph Hasenhüttl'ün öğrencileri ikinci yarıya fırtına gibi başladı. 48. dakikada Emil Forsberg'in pasını ustaca ağlara gönderen Timo Werner takımının bu sezonki ilk golünü attı ve skoru eşitledi. 10 dakika sonra sahneye RB Leipzig'in yeni transferi Jean-Kevin Augustine çıktı. Sağ kanatta etkili bir performans sergileyen Fransız futbolcunun pasında kaptan Willie Orban takımını 2-1 öne geçirdi. Leipzig skor avantajını ele aldıktan sonra oyunun temposunu düşürdü ve Keita-Forsberg ikilisiyle topa hakim oldu. 71. dakikada Augustin'in pasında Timo Werner maçtaki ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı.
78. dakikada Augustin'in yerine oyuna giren Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma sadece 2 dakika sonra harika bir golle Leipzig taraftarlarını büyüledi. Ceza sahası çizgisinde topla buluşan Portekizli futbolcu yaptığı şık dönüşün ardından net bir vuruşla maçın skorunu belirledi: 4-1.
Leipzig bu galibiyetin ardından puanını 3'e yükseltirken, Freiburg 1 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473