banner564

Altay: Keyifli çalışıyoruz

Yeni sezon hazırlıklarını 11 Temmuz’dan beri sürdüren GAÜ Çetinkaya’da ortamın iyi oluşu teknik ekibi sevindiriyor

Altay: Keyifli çalışıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen GAÜ Çetinkaya’da çalışma ortamının iyi oluşu Teknik Direktör Turan Altay’ı sevindiriyor. Diyalog Spor servisine yeni sezon öncesini değerlendiren Turan Altay ellerinde geniş bir kadronun bulunduğunu, bununla birlikte ortamın son derece iyi olduğunu söyledi. Metehan tesislerinin son derece güzel bir hale geldiğini aktaran Altay, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve ekibine teşekkür etti.
Ne istediğimizi biliyoruz
Ligin başlamasına bir aydan az bir süre kala çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, ellerinde bulunan geniş kadro sonucu oyuncuları tam anlamıyla görme fırsatı bulduklarını ifade etti. 11 Temmuz tarihinden 20 Ağustos tarihine kadar kendi tesislerinde çalıştıklarını aktaran Turan Altay, hazırlık maçları ile çalışmaların devam ettiğini aktardı. Oynadıkları hazırlık maçları ile birlikte eksik noktalarını görme adına tespitlerinin de bulunduğunu söyleyen Altay, artık tüm çalışmalarını kadroya dahil edecekleri yabancı oyuncular üzerine yapacaklarını ifade etti.
Hedefimiz şampiyon olmak
Takımın tecrübeli isimlerle birlikte genç oyuncu takviyeleri ile birlikte iyi noktaya geldiğini aktaran GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, hedeflerinin büyük olduğunu ve bu hedef doğrultusunda aksilik yaşamadan şampiyon olmak istediklerini söyledi. Ligde bu sezon ciddi çekişmenin olacağını başa oynayan takım sayısının fazla olacağını aktaran Altay, geçmiş dönemlerdeki gibi ligin erken kopmayacağına inandığını belirtti. Bunun da böyle olması durumunda ligin keyifli ve seyir zevki yüksek olacağını aktaran Turan Altay, ligin başlamasına bir aydan az bir süre kala GAÜ Çetinkaya olarak iyi yolda olduklarını söyledi. Metehan tesislerinin durumunun son derece iyi ve kaliteli olduğunun altını çizen Altay, tesisin bu noktaya gelmesinde Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve ekibine teşekkür ederek, Başkent takımlarının sıkıntısının uzun yıllardır devam ettiğini ancak bunun artık sonuna gelindiğini ifade etti.
Cenk konusunda yanılmadık
Kaleci transferi konusunda sezon öncesi ciddi belirsizlikler yaşadıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı Turan Altay, takıma dahil ettikleri Cenk Yılmaz ile bu sıkıntıyı ortadan kaldırdıklarını ifade etti. Cenk’in takıma geldiği günden itibaren duruşu ve performansı ile beklentisinin çok üzerinde yer aldığını aktaran Altay, kaleci tercihi konusunda doğru hamle yaptıklarını ifade etti. Genç oyuncu Zihni konusuna da açıklamalarında yer veren Altay, kendisinin her oyuncuya bir kez hata yapma şansı verdiğini ancak ikincisine asla tahammül edemediğini söyledi. Zihni’nin belli konularda çok aceleci ve yanlış kararlar verdiğini de aktaran Altay, konunun ise kapandığını ve sürecin ortada olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473