banner564

Bu takımı küme düşürmeyeceğiz

Sezonun ikinci yarısı başladıktan sonra tek kuruş para almadıklarını belirten MTG’li futbolcular, dünkü antrenmanı boykot etti

Bu takımı küme düşürmeyeceğiz
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Mağusa Türk Gücü futbolcuları, ikinci devrenin başlamasından bugüne kadar ödeme almadıkları gerekçesi ile dün yapılacak olan antremanı boykot etti. Canbulat Stadyumu’na giden futbolcular antremana katılmazken, MTG futbolcuları adına takım kaptanı Türkan Delideniz ile yardımcı antrenör Talat Şentürk basına açıklama yaptı. Takım kaptanı Türkan Delideniz, boykotun sadece dünkü antremanda gerçekleştirildiğini ve sezon sonuna kadar tüm antremanların eksiksiz devam edeceğini belirterek, takımın kesinlikle küme düşmemesi için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurgularken, yardımcı antrenör Talat Şentürk ise futbolcuların kararına saygılı olduklarını söyledi. Devre arasında yapılan transferlere kendisinin aracı olduğunu, ancak verilen sözlerin yerine getirilmemesi nedeni ile de arada kendisinin kaldığını belirten Şentürk, taraftarın camiaya sahip çıkmasını da istedi.

Türkan: Yabancıların evlerinde elektrikleri kesik
Basın mensuplarına takım adına açıklama yapan kaptan Türkan Delideniz, sezonun ikinci yarısı başladı başlayalı tek bir muattap bile bulamadıklarını ve takıma olan ilgisizliğin hat safhada olduğunu söyledi. Hiçbir şeyin söylendiği gibi toz pembe olmadığını vurgulayan Delideniz, yeni transferler de dahil olmak üzere ikinci devre başladıktan sonra kimsenin tek kuruş almadığını söyledi. Yabancı futbolcularla telefonda görüştüğünü ve Mike ile Kabore’nin evdeki elektriklerinin kesilmesi nedeni ile antremana katılmayacaklarını kendisine ilettiklerini anlatan Delideniz, MTG’de iyi günler geçirdiklerini ancka şu anda kötü günlerden geçmekte olduklarını belirterek ilgi beklediklerini söyledi. Taraftarlara da seslenen Delideniz, MTG taraftarının bu zor günlerde takımına sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Mağusa Türk Gücü gibi büyük bir camianın küme düşmemesi için bundan sonra da çalışacaklarını belirten Delideniz, “herkes bilsin ki bugünden sonra paramızı alsak da almasak da biz bu takımın küme düşmemesi için elimizden gelenin en iyisini sonuna kadar yapacağız” şeklinde konuştu. Birşeylerin iyi gitmediğini ve herşeyin anlatıldığını gibi tozpembe olmadığını göstermek amacı ile bir defaya mahsus olmak üzere bu protestoyu gerçekleştirdiklerini belirten Delideniz, bundan sonraki tüm antrenmanlara eksiksiz olarak çıkacaklarını vurguladı.

Talat Şentürk: Arada ben kaldım
MTG yardımcı antrenörü Talat Şentürk ise yaptığı açıklamada devre arasında yapılan tüm transferlere kendisinin aracı olduğunu ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine de arada kendisinin kaldığını söyledi. Büyük MTG camiasına kötü günleri atlatmasında yardımcı antrenör olarak katkıda bulunmaya çalıştığını anlatan Şentürk, Türkan’ın da belirttiği gibi hiçbir şeyin söylendiği gibi olmadığını söyledi. Teknik heyet olarak antreman yapmaya geldiklerini ancak futbolcuların kararına saygı duyduklarını belirten Şentürk, yaşanan olayları kendilerinin de gördüklerini ve neyin ne olduğunu çok iyi bildiklerini ifade ederek futbolculara kararlarında saygı duyduklarını söyledi. Şentürk, MTG camiasının elini taşın atması gerektiğini ve herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473