banner564

Burak gitti

Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz Çin’e hareketi sırasında açıklamalarda bulundu

Burak gitti
banner598
Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, bu ülkeye hareket öncesi havalanında açıklamalar yaptı. 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in “Gitmek istedi. Mecbur verdik” sözlerine de göndermede bulunan golcü oyuncu “Transfer, iki tarafın istemesiyle gerçekleşir. Sadece benim ve kulübün istemesiyle transfer olmaz” dedi.
Transferinin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Burak Yılmaz, “Benim için farklı bir duygu. Ayrıldığım için üzüntülü ve yeni bir takıma imza attığım için mutluyum. Karmaşık duygular yaşıyorum. Bu kulüpte çok güzel şeyler yaşadım. Oradan ayrılmak beni üzüyor ama yeni bir macera. Orada yeni bir hikayenin yaşanacağını düşünüyorum. Farklı duygular yaşanacak” dedi. 

“Transfer iki tarafın istemesiyle gerçekleşir”
Transferin iki tarafın da istemesiyle olacak bir şey olduğunu kaydeden Burak Yılmaz, “Sadece benim veya kulübümün istediğiyle transfer olmadı. Kulübümün bulunduğu turumu da düşünerek tercihimi bu sefer gitmekten yana kullandım.
Sadece oyuncu veya kulübün istemesiyle bir transfer gerçekleşmez. Gider ayak kimseyi de zan altında bırakmak bana yakışmaz” ifadelerini kullandı.
Çin'e yıldız isimlerin akın ettiğinin hatırlatılması ve kendisinin bu ülkeyle ilgili bilgisi olup olmadığı sorusunu da yanıtlayan  Burak Yılmaz, “Orayla alakalı çok fazla bilgim yok. Çok iyi ve büyük oyuncular gidiyor. Bize de nasip oldu. Çok fazla bilgim yok ama gidince her şeyi öğreneceğim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473