banner564

Çağlayan İlkokulu’ndan örnek proje

Çağlayan İlkokulu'nda, "Her çocuğun hayatında bir spor aktivitesi olmalıdır" teması ile çocukları spor aktivitelerine yönlendirmek için Beden Eğitimi öğretmeni Burak Maviş'in girişimleriyle örnek bir uygulamaya gidildi.

Çağlayan İlkokulu’ndan örnek proje
banner598
Hamit SAKALLI

Çağlayan İlkokulu Beden Eğitimi öğretmeni Burak Maviş tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Her çocuğun hayatında bir spor aktivitesi olmalıdır" teması ile okulumuzdaki çocukların yetenek ve ilgilerine göre sportif etkinliklere yönlendirme hedefindeyiz.
Çocuklarımıza spor aktivitelerini sevdirmek, sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmek çalışmalarımızın bir parçasıdır.
Çocuklarımızın gelişimine katkı koymak amacı ile spor ile uğraşan örnek insanları çocuklarımızla buluşturma gayretindeyiz. Bu anlamda Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu futbol gönüllülerini Gençlik Gücü futbolcusu Erdoğan Emiroğulları ve Lapta futbolcusu Mustafa Dağman ile buluşturarak sportif gelişimlerine katkı koyduk. Çağlayan çocukları ile birlikte antrenmana katılan futbolcularımız, çocuklarımıza futbol ile ilgili temel ilke ve prensipleri anlatarak, uygulamalı bir etkinlik gerçekleştirmiştir. Her iki futbolcumuza da teşekkürü borç biliriz.
Ayrıca, Yenicami Spor Kulübü’nün Emre Perçinci Yusuf Kaptan futbol sahasını okulumuz öğrencileri ile paylaşarak, futbolun gelişimine katkı koyması örnek bir davranıştır. Bu anlamda Yenicami Ailesi'ne de teşekkür ederiz." 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 06:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473