banner564

Çalışmalar devam edecek

Cihangir yeniden yapılanmaya ağırlık verirken bir yandan da gençler için camiadan destek istiyor

Çalışmalar devam edecek
banner598
Hamit SAKALLI
Süper Lig ekibi Cihangir’de geçtiğimiz sezon ilk on birde forma giyen birçok futbolcunun ayrılmasından sonra kadro sıkıntısı ortaya çıkmıştı. Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu, açıklamalarda bulunarak yeni sezonda yeniden yapılanmaya gideceklerini ifade etti.

Gençlerimize güveniyoruz
Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu, açıklamalarında ellerinde olmayan sebeplerden dolayı Umut, Mete, Ümit, Özgür, Raif, Osman Aktaş ve Paşa Pehlivan gibi birçok oyuncularını kadroda tutamadıklarını belirtti. Davulcu, bu giden futbolcuların yerine genç takımdan gelecek vadeden 7 futbolcuyu A takıma çıkardıklarını ve kendisinin yaklaşık 6 haftadır devam eden yeni sezon hazırlık çalışmalarında bu futbolculardan memnun olduğunu söyledi. Davulcu, genç futbolcuların antrenmana katılımlarından ve çalışmalarından dolayı gelecek adına ümit ve güven duyduğunu ifade etti.

Camia destek vermeli
Toygar Davulcu, elbette uzun ve zorlu lig maratonunda bu gençlerin tecrübesizlikten dolayı hatalar yapabileceğini ancak camianın bu gençlere sabırlı davranıp sahip çıkması gerektiğini söyledi. Davulcu, camianın desteğiyle bu gençleri takıma kazandırabilirlerse Cihangir’in kısa ve orta vadede geleceğini kurtarmış olacaklarını vurguladı.

Transfer devam ediyor
Toygar Davulcu, giden futbolculardan dolayı üzgün ve sıkıntılı olduğunu, kendilerinin ise Salih Say ve Halil Turan dışında akıllarında olan isimlerden başka herhangi birini kadrolarına katamadıklarını ancak transferin devam ettiğini ifade etti. Davulcu, başkan ve yönetimin mevcut sıkıntıların farkında olduğunu ve 2-3 futbolcu transferi için ciddi şekilde çalışmalarda bulunduğunu belirterek transfer sezonunun sonunda bu futbolcuları kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

Karpaz’da kamp
Toygar Davulcu, yeni sezon hazırlıklarına hazırlık karşılaşmaları ile devam ettiklerini ve DTB, Yenicami ve Dumlupınar ile karşılaştıktan sonra 29 Ağustos’ta 1 haftalık bir kamp için Karpaz’a gideceklerini ifade etti. Davulcu, kamptan sonra 5-7 Eylül tarihleri arasında Dumlupınar, Değirmenlik ve Maraş’ın da katılacağı Erülkü turnuvasına katılacaklarını ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Hedef orta sıralar
Toygar Davulcu, Cihangir’in mevcut kadro yapısı düşünüldüğünde 2016-2017 sezonunda orta sıralarda bir yer edinmelerinin ciddi bir başarı olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473