banner564

Başkanlardan bilgi aldı

Dipkarpaz, Yenierenköy ve Mehmetçik Belediyelerini ziyaret Bakan Evren, sorunları yerinde dinledi

Başkanlardan bilgi aldı
banner598
İçişleri Bakanı Kutlu Evren dün Dipkarpaz, Yenierenköy ve Mehmetçik Belediyelerini ziyaret etti.
Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, Bakan Evren’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgenin sorunlarını aktardı. Coşkun, projelerden bahsederek eşek neslinin tükenmemesi için kurmak istedikleri eşek mandırası hakkında bilgi aktardı.
Dipkarpaz’ın “mahrumiyet bölgesi” olduğunu hatırlatan Coşkun, bakan Evren’e sorunları yerinde dinlediği için teşekkür etti.
Kutlu Evren ziyarette yaptığı konuşmada, Karpaz bölgesinde uzun süreden beri istihdam, ekonomik gelişme ve kırsal kesim arsaları ile ilgili sorunlar olduğunu, ziyaretin amacının da sorunları yerinde inceleyip görmek olduğunu ifade etti. 
Evren ikinci ziyaretini Yenierenköy Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Bakan Evren’i yeni atanan Belediye Başkanı Mehmet Kadı ve belediye çalışanları karşıladı. İçinde bulundukları sorunları aktaran belediye çalışanlarını dileyerek, onların sorularını yanıtlayan Evren, belediyenin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olduğunu, bu sorunun ciddi şekilde ele alınıp yeniden görüşüleceğinin altını çizdi.

Sarıçizmeli: Bakan bölgeye önem veriyor
Evren, bölge ziyaretini Mehmetçik’te tamamladı. Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, bakan Evren’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Evren’in Karpaz bölgesine ayrı bir önem verdiğinin farkında olduğunu, bunu da AB’nin finanse ettiği çöp araçlarının büyük bir bölümünü bu bölgeye dağıtarak kanıtlamış olduğunu söyledi.
Evren yaptığı konuşmada, Karpaz bölgesinin sorunlarını hızlı bir şekilde ele aldıklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473