banner564

İddiaları asılsız çıktı

Eski sevgilisini çıplak fotoğraflarını internette yayınlamakla tehdit eden Yunus Emre Yıldırım’ın tutukluluk süresi uzatıldı

İddiaları asılsız çıktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da kendisinden ayrılmak isteyen eski sevgilisine şantaj yapan, ayrıca genç kadına tabanca resmi de yollayan ve aracında yapılan arama sonucunda boş mermi kovanı bulunan Yunus Emre Yıldırım, dün ek tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde, eski sevgilisinin kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarını, genç kadına geri göndererek şantaj yağtığını anımsattı. Zanlının ayrıca müştekiye tabanca resmi de yolladığını hatırlatan Çangaroğlu, zanlının aracında yapılan arama sonucunda bir adet boş mermi kovanı bulunduğunu da ifade etti.

Bülent Çalışkan’ın silahla bir alakası bulunmadı
Zanlının konu tabancanın Bakan Sunat Atun’un koruması olan Bülent Çalışkan’a ait olduğu yönündeki iddiasını da anımsatan Çangaroğlu, yapılan araştırma sonucunda zanlının iddiasının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirlediklerini söyledi.

Ortada kayıp bir tabanca var
Zanlının aracında bulunan boş mermi kovanının, müştekiye gönderdiği resimdeki tabanca ile uyumlu olmadığınu da belirten Çangaroğlu, ortada meçhul olan bir tabanca olduğunu ve konu tabancanın arandığını ifade etti. Konu tabancanın bulunmasının ardından, tabancanın kime ait olduğunun ve her hangi bir olayda kullanılıp kullanılamayacağının araştırılacağını da anlatan Çangaroğlu, tahkikatın seyrinin her an değişebileceğini de vurguladı.
Çangaroğlu, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın tamamlanmadığı yönünde bulgu yaparak, zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474