banner564

Camiadan destek istedi

Yıltaç Mükellef’in adaylıktan çekilmesinin ardından Mehmet Akaçalı kulübün yeni başkanı oldu

Camiadan destek istedi
banner598
Lefke’de Akaçalı dönemi


Mustafa ŞENAL
Lefke’de dün akşam yapılan genel kurulda kulüp başkanlığına Mehmet Akaçalı getirildi.
Süper Lig ekiplerinden Lefke Genel Kurulu dün akşam gerçekleştirildi. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığına Dr. Salih Gökeren sekreterliklere ise Haluk Giray ve Ulaş Oktay seçildi. 

Faaliyet ve mali raporlar aklandı
Genel Sekreteri Nevzat Kaymakamoğlu faaliyet raporunu Genel Kurul’a okudu ve rapor oy birliği ile onay aldı. Faaliyet raporunun ardından mali rapor üyelere okundu. Her iki rapor da üyeler tarafından onay aldı. 

32 bin lira artı bakiye
Mali rapora göre Lefke’nin muhtelif alacakları 1 milyon 32 bin 500 TL, muhtelif borçları 832 bin 321 TL 31 kuruş olarak gösterildi. 200 bin TL’lik farkın 168 binlik kısmının kulübün çek hesabına verileceği belirtilirken yeni yönetime 32 bin TL’lik bir miktar devredilmiş oldu. 

Mükellef çekildi
Genel kurulda kulüp başkanı Yıltaç Mükellef üyelere hitaben yaptığı konuşmada bir sezon boyunca yapılanları aktardı. Mükellef bu kadar yıllık başkan olduğunu belirterek başkanlığın bir bayrak yarışı olduğunu vurguladı. Mükellef uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşı Mehmet Akaçalı’ya destek vererek adaylıktan çekildiğini açıklayınca Akaçalı Lefke’nin yeni başkanı oldu. 

Yönetim listesi önümüzdeki günlerde
Akaçalı ise Lefke’yi olduğu yerden daha ileriye taşıyabilmek için taraftarın desteğinin önemine dikkat çekerek birlikte çalışacağı yönetim kurulu listesini ise önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti.Genel kurulda kulübün disiplin ve denetleme kurulları da belirlendi;

Disiplin kurulu 
Tamer Dayıoğlu 
Tarkan Öksüz 
Akşit Başıoğlu 

Denetleme kurulu 
Salih karagözlü 
Şener Uzunoğlu 
Aziz Kaya

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474