banner564

Camiaya borcum var

Önümüzdeki sezon Baf Ülkü Yurdu’nun teknik adamlığını yapacak olan Derviş Kolcu, hedefe ulaşacaklarına inanıyor

Camiaya borcum var
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geçtiğimiz hafta arası oluşan yeni yönetim sonrası takımı Derviş Kolcu’ya teslim eden Baf Ülkü Yurdu yönetiminde önümüzdeki sezonun çalışmalarına ise hız verildi. Transfere tam anlamıyla hızlı bir giriş yapan Batı temsilcisinde genç teknik adam Derviş Kolcu ise, kendisi adına Baf Ülkü Yurdu camiasının önemli olduğunu, bu camiaya futbolculuk döneminde tam hizmet edemediğini, ancak teknik adam olarak bu borcu fazlasıyla ödemek istediğini vurguladı.

İyi kadromuz olacak
Baf Ülkü Yurdu’nun genç teknik adamı Derviş Kolcu gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, geçen yıldan takımın iyi bir kadroya sahip olduğunu, mevcut kadroyu korumak istediklerini sonrasında ise takviyelerle daha iyi olacaklarına inandığını belirtti. Takıma geride kalan sezonda Cenk Berkalp ve Bülent Aytaç’ın çok şeyler kazandırdığını da aktaran Kolcu, iki ismin takım üzerinde fazlasıyla katkı ve emeklerinin olduğunu hatırlattı.

Sezon açılışı 21 Temmuz
Derviş Kolcu bir yandan dış transferin sürdüğünü belirtirken, diğer yandan ise iç transferde çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. İç transferde herhangi bir sorun olmadığını aktaran Kolcu, takımdan ayrılmak isteyen her oyuncuya ise yardımcı olacaklarını vurguladı. Arif Öztürk, Hasan Kanlı ve Hasip Uluhan’ın yanında bir de kaleci transferi gerçekleştireceklerini aktaran Derviş Kolcu, kaleci konusunda ise bonservisi Lefke’de olan İrfan’ı yeni sezonda takıma dahil edeceklerini hatırlattı. Takımın bu hafta itibariyle salon çalışmlarına başlayaağını aktaran Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Derviş Kolcu, sezon açılışının ise 21 Temmuz’da olacağını vurguladı.

Şerifali kaleci antrenörü
Geride kalan sezonda ligin son bölümünde takımın kalesini koruyan Hüseyin Şerifali’nin bu sezon kaleci antrenörü olacağını aktaran Derviş Kolcu, kalecilerin ise deneyimli bir isimle çalışacağını hatırlattı. Baf Ülkü Yurdu camiasının büyük ve güölü bir camia olduğunu aktaran Kolcu, önümüzdeki sezon hedef ulaşacak bir kadro oluşturmak adına mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474