banner564

Camiayı kenetleyeceğiz

Gençlerbirliği’nin 20 Haziran’da yapılacak genel kurulunda başkan adayı olan İlker Züğürt açıklamalarda bulundu

Camiayı kenetleyeceğiz
banner598

 K-Pet Süper Ligi’nde mali açıdan kriz geçiren Gençlerbirliği Kulübünde Olağanüstü  Genel Kurul 20 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Kaymakamlık tarafından kayyum olarak atanan İlker Züğürt konuyla ilgili olarak Diyalog Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. 

İlk kez büyük bir problem yaşanıyor
Başkanlığa da tek aday olan İlker Züğürt, 1934 yılında kurulan Gençlerbirliği kulübünün liglerde şerefli bir şekilde mücadele ettiğini ve ilk kez bu kadar büyük bir problemle karşılaşıldığını belirterek “bu problemi atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Gönül vermiş yöneticiler
20 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulda tek başkan adayı olarak üyelerden onay isteyecek İlker Züğürt yönetim kurulunu oluşturmaya başladıklarını belirterek “Yönetim Gençlerbirliği’ne gönül vermiş,  bu zor dönemde seve seve görev üstlenmeye hazır vizyon sahibi kişilerden oluşacak” dedi. 

Bülent Aytaç ile devam
İlker Züğürt kulüp başkanı olması durumunda teknik direktör Bülent Aytaç ile yola devam edeceklerini belirterek “geçen sezonun ikinci yarısının ortasında göreve gelen ve sezon sonuna kadar oynadığımız müsabakalarda takımımızın gerekli puanları alıp ligde kalmasına yardımcı olan hocamızla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Camiayı kenetleyeceğiz
Kısa ve orta vadedeki vizyonları hakkında da açıklamalarda bulunan Züğürt taraftarların kenetlenmesi mevcut kırgınlıkların bitmesi için uğraş vereceklerini ve camiayı kenetleyeceklerini kaydetti. 
 
Tesisler için çalışma yapılacak
Futbolcu potansiyelinin artırılması için altyapı çalışması yapılması konusunda girişim yapacaklarını söyleyen Züğürt  “Antrenman sahasının yeni sezonda hazır hale gelmesi için hükümet yetkilileri ile temasların hızlandırılması için çalışmalar yapacağız ve mevcut sahanın ışıklandırılması projesinde jeneratör besleme ünitesinin sezon öncesi tamamlanması için girişim yapacağız” dedi. 

Satılan futbolcular için orta yol bulunacak
Başka kulüplere bonservisli olarak satılan futbolcuların tahkim kurulu tarafından transferlerinin iptal edilmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Züğürt “diğer kulüplerin ödemiş oldukları bedeller var. Bu konuda kurulacak yönetim kurulumuz hem Gençlerbirliği kulübünü, hem futbolcularımızı, hem de transfer bedeli ödeyen kulüplerle görüşmeler yaparak orta yolu bulmaya çalışacağız” dedi.  

Amaç Gençlerbirliği’nin layık olduğu yere taşımak
Tüm bu çalışmaların esas amacının Gençlerbirliği’ni Süper Ligde layık olduğu şekilde uzun yıllar mücadele etmesini sağlamak olduğunu belirten Züğürt  “20 Haziran tarihinde İskele’de gerçekleşecek olağanüstü genel kurulda üyelerimizi ve tüm Larnaka halkını bizlere güç ve motivasyon vermeleri için yanımızda görmek istiyoruz.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474