banner564

Çanakkale’den çifte transfer

Çanakkale’den çifte transfer
banner598
K-Pet 1.Lig’in Gazimağusa temsilcisi Çanakkale Spor Kulübü Başkanı İbrahim Şeker ve yönetimi ara transferde ilk hamlelerini yaparak iki transfer birden gerçekleştirdi. Çanakkale ara transferde Dumlupınar’dan Türkiyeli futbolcu Ramazan Sağdiş ile Mağusa Türk Gücü’nden Süleyman Devecioğlu’nu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. 

Ramadan Çanakkale’de 
Dumlupınar forması altında 1 maç hariç tüm karşılaşmalarda 738 dakika forma giyen Ramadan Sağdiş, 2 gol attı. Ofansif hücum oyuncusu olan Ramadan Sağdiş ile ilk ilk yabancı transferini gerçekleştiren Çanakkale var olan hücum hattını daha da güçlendirmiş oldu.

Süleyman güç kattı
Ligin ilk devresinde Mağusa Türk Gücü yönetimi ve teknik kadrodan izin alan Çanakkale yönetimi Süleyman Devecioğlu’nun antrenmanlara çıkararak, takımla birlikte iki aydır antrenmanlara katılıyor. Mağusa Türk Gücü altyapısından yetişen ve Maraş, Mormenekşe takımlarında kiralık olarak forma giyen Süleyman Devecioğlu’nu transfer ederek orta sahaya güç katmış oldu. Sezon öncesinde Kulüp başkanı İbrahim Şeker, yönetim ve teknik direktör Ahmet Ogan ile sürdürülen transfer çalışmalarında 1 futbolcu daha transfer ederek transferi noktalayacak olan Çanakkale transfer girişimlerinde sonuçlanmak üzere olan ismin kısa sürede açıklanacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473