banner564

Moral depoladılar

Demtur Travel, Hekagro’yu Kuzey Kıbrıs’taki ilk toplantısında, Merit Crystal Cove Otel’de ağırladı

Moral depoladılar
banner598
Son dönemde grup toplantılarının tercih edilen acentesi Demtur Travel, 17-19 Ocak tarihlerinde, bitki besleme alanında Türkiye’nin lider kuruluşlarından HEKAGRO’yu, Merit Crystal Cove Otel’de ağırladı. 
HEKAGRO’nun Türkiye’deki üst düzey yöneticilerinin yanı sıra satış ve teknik ekibinin bir araya geldiği motivasyon toplantısında,2018 yılı hedef ve uygulamaları görüşüldü.
Toplantıların yanı sıra ödüllü bilgi yarışmasının yapıldığı organizasyonda, katılımcılara, şirketin faaliyet alanı ile ilgili sorular yöneltilerek, kazanana, tam altın hediye edildi.
Personelinin dikkat ve becerilerini ölçmek adına gerçekleştirilen EQ testinde ise keyifli anlar yaşandı. Scala Bar’da eğlenen HEKAGRO ekibi, iş stresinden uzaklaştı.
HEKAGRO ekibinin her an yanında olan Demtur Travel, oldukça yoğun geçen organizasyonu tamamlayarak, başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Hekimoğlu, kalite ve güvenirliliği seçtik
Değişmez prensiplerinin kaliteli hizmet ve güvenirlilik olduğunu ifade eden HEKAGRO CEO’su Enis Gürbüz Hekimoğlu, “Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızda,önem verdiğimiz ilk nokta güvenirlilikti.Bu yüzden teklifleri adeta ince eleyip sık dokuduk.
Sonunda, prensiplerimizden yine vazgeçmeyerek ‘kalite ve güvenirliliği’ yani Demtur Travel’ı seçtik.
Kendilerine her türlü isteğimize anında cevap verdikleri ve her an yanımızda oldukları için çok teşekkür ederiz” dedi. 

Gözalıcı, kendimizi evimizde gibi hissettik
İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Gözalıcı, organizasyon sonrası yaptığı açıklamada, güvenirliliğin önemine dikkat çekerek, “Demtur Travel ekibi ile daha ilk görüşmemizde güven duygusu oluştu ki bu şirketimiz için oldukça önemli bir kıstastır. Organizasyon boyunca bu hissimizin ne kadar yerinde olduğunu gördük. Demtur Travel sayesinde, Ada’ya gelişimizden itibaren kendimizi adeta evimizde gibi hissettik.Oldukça yoğun geçen bu süreçte, bizlere destek olarak, verimli ve keyifli bir organizasyon geçirmemizi sağlayan Demtur ekibine teşekkür ederiz. Bir dahaki Kuzey Kıbrıs toplantımızda adresimiz yine Demtur Travel olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474