banner564

Canbulat’tan çıkış yok 2-0

Kendisi için son derece önemli olan maçtan 3 puanla ayrılan M.Türk Gücü’nün golleri, ilk yarıda Yasin ve maçın son dakikasında Hasan Göray’dan geldi

Canbulat’tan çıkış yok 2-0
banner598
YER: Magosa Cambulat Stadı
HAKEMLER: Sava Tilki-Ömer Doğru-Mehmet Tarım
MAĞUSA TÜRK GÜCÜ:Ali ,Sami, Olgun(dk.46 Morsy), Mike, Kaan, Nurettin, Hakan, Erol, Uğur, Yasin(H.Kayalılar dk.89), Emre(Hasan Göray dk. 90)
D.TÜRK BİRLİĞİ:Ozan, A.Sönmez, M.Yıldız, Münür, Koral, Salih, Emin(Selim dk.68), Aydın, Kenan, Makusa, Believe(Raif dk.86) 
GOLLER: Dk.9 Yasin, dk. 90+2 Hasan Göray(M.Türk Gücü)

Abdullah ZAİFOĞLU
Play-out oynamak istemeyen ve mutlak galibiyet için maça çıkan M.Türk Gücü istediğini alarak bu yolda önemli bir adım attı. 
7. dakikada gelişen M.Türk Gücü atağında Erol’un pası ile rakip ceza alanına giren Yasin kaleye vurmak yerine alım atmayı deneyinde topu rakibine kaptırdı.
9. dakikadaki M.Türk Gücü atağında Emre Believe tarafından ceza yayının içinde faulle durduruldu. Kazanılan serbest vuruşta Nurettin’in şutunda kaleci Ozan topu tokatladı, üst direğe de vuran top oyun alanına döndükten sonra defans tarafından uzaklaştırıldı.
28. dakikada D.Türk Birliği’nden Salih’in ceza alanı dışından sert şutunda top direğin hemen üzerinden dışarı gitti.
33. dakikada gelişen atakta Nurettin topla birlikte ceza alanına girdi, Herkes şut atacak diye beklerken pas verdi. Bu topu alan Yasin rakibinden de kurtulduktan sonra yakın mesafeden topu ağlara yollayarak M.Türk Gücü’nü 1-0 öne geçirdi.
49. dakikada Uğur’un soldan ortasında kaleciyi de aşan topu Yasin kafa ile dışarı attı.
75. dakikada gelişen M.Türk Gücü atağında Hakan’ın ceza yayı içerisinden attığı şutta kaleci Ozan direğin hemen altından topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
90+2. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Nurettin’in pasında sol taraftan son çizgiye kadar inen Sami’ni kale içerisine gönderdiği topu o dakikada oyuna giren Hasan Göray ağlara gönderince skor da 2-0 oldu. Maç bu skorla sona erdi.
A-2 gençler maçını M.Türk Gücü gençleri 2-0 kazandı. 


Fotoğraflar: Hüseyin ÇİÇEK

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474