banner564

Çetinkaya rakibine şans tanımadı 4-2

Ligde diğer rakiplerine göre çok daha rahat durumda olan Çetinkaya, play-out korkusu yaşayan Gönyeli’yi her 2 yarıda bulduğu 2’şer golle mağlup etti

Çetinkaya rakibine şans tanımadı 4-2
banner598

 Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu-Hakan Gök-Ali Karahasan
Çetinkaya: Cenk, Tunç, Doğukan (Samet Dk. 35)- (Cemal Dk. 78), Burak, Batuhan, Burak, Behiç, Faye, Ugo, Hakan, Çağdaş, Amani (Erhan Dk.87)
Gönyeli: Kemal, Talat, Menteş, Kehinde, Christian, Mehmet Raif (Veli Dk.74), Süleyman, Serkan, Kahraman (Abdo Dk. 73), Kemal (Osman Dk. 33) 
Goller: Dk. 4 ve 55 Ugo, Dk. 13 Faye, Dk. 77 Hakan (Çetinkaya) Dk. 39 ve 80 Serkan(Gönyeli)    

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde Çetinkaya ile gönyeli Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. 
Çetinkaya karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapadı.
  4. dakikada sağ taraftan gelişen Çetinkaya atağında Amani’nin pasında Ugo, ceza alanı içinden yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
  13. dakikada fark 2’ye çıktı. Yine sağ taraftan Amani topu kale önüne kesti. Faye’ye de dokunmak kaldı ve Çetinkaya adına skoru 2-0 yaptı.
  27. dakikada Gönyeli, rakip ceza alanının hemen dışında bir serbest vuruş kazandı. Raif’in kullandığı serbest vuruşta top üst direkten oyun alanına döndü, defans uzaklaştırdı.
  39. dakikada Gönyeli farkı 1’e indirdi. Bu dakikada Menteş sağ taraftan topla çok iyi geldi. Ceza alanına girmeden vuruşunda Cenk topu sektirdi. Bu topu iyi takip eden Serkan topu filelere gönderince skor da 2-1 oldu.
  55. dakikada Çetinkaya’dan Çağdaş’ın kullandığı kornerde Gönyeli defansı ile birlikte kaleci Kemal da topu seyredince Ugo kafa ile topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı.
  66. dakikada Çetinkaya adına Ugo’nun kullandığı serbest vuruşta Burak topu ağlara gönderdi. Ancak müdahalesi elle olunca gol de geçerlilik kazanmadı.
  69. dakikada Çetinkaya’dan Çağdaş’ın soldan ortasında Faye’nin arka direk dibindeki vuruşunda kaleci Kemal ayakları ile topu uzaklaştırdı. 
  77. dakikada fark tekrar 3’e çıktı. Bu dakikada gelişen Çetinkaya atağında Faye sağ taraftan topla rakip ceza alanına girdi. Müsait pozisyonda olmasına rağmen daha uygun durumdaki arkadaşı Hakan’ı gördü. Hakan da topu ağlarla buluşturarak takımını 4-1 öne geçirdi.
  80. dakikadaki Gönyeli atağında kaleci Cenk’in uzaklaştırmak istediği top Serkan’ın önünde kaldı. Serkan da boş kaleye topu yollayarak skoru 4-2 yaptı.
  Maç da bu skorla sona erdi ve Çetinkaya bir hafta aradan sonra galip gelen takım oldu.
A-2 gençler maçı ise 2-2 sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473