banner564

Çetinkaya’da yine erteleme

Başkentin sarı kırmızılı ekibi Çetinkaya’da dün akşam yapılan genel kurul, başkan adayı olmamasından dolayı 31 Temmuz’a ertelendi.

Çetinkaya’da yine erteleme
banner598
Bülent Dizdarlı’nın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda “Kıbrıs Rallisi’nde” Taksim Sahası’nın kullanılması için reklam gelirini talep eden Çetinkaya divan heyeti dün KKTOK (Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu) yetkilileri ile bir araya geldi.
Yapılan görüşmede KKTOK yetkililerine 31 Temmuz’a kadar süre tanıyan Çetinkayalılar, bu tarihe kadar verilecek teklifi bekleyip uygun olması durumunda sahanın kullanılması için genel kuruldan onay isteyecek.
Yapılan teklifin tatmin edici olmaması durumunda sahanın kullanılmasına izin vermeyeceklerini söyleyen Çetinkayalılar, geçtiğimiz yıl yapılan Kıbrıs Rallisi’nde mağdur olduklarını ve ne Spor Bakanlığı’nın ne de diğer yetkililerin bu mağduriyeti ortadan kaldırmak için adım atmadığını söylediler.
Öte yandan Çetinkaya’nın bundan sonraki dönemde daha rahat yürütülebilir bir yapıya kavuşturulması için ülkenin köklü kuruluşlarından bir tanesi ile sponsorluk görüşmelerinde son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473