banner564

“Çeyrek Final“ maçları bu gece

Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonasında "9 Top" karşılaşmaları başladı

“Çeyrek Final“ maçları bu gece
banner598
Bugün geç saatlerde oynanacak çeyrek final maçındaki muhtemel rakiplerimiz arasında, Belçika, Finlandiya, Norveç, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Avusturya, İsviçre ve Almanya yer alıyor

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından düzenlenen ve Slovenya'nın Portoroz kentinde gerçekleştirilmekte olan "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda "Çeyrek Final"e yükselme başarısı gösteren "Yıldız" bilardo takımımız rakibini bekliyor.
"Yıldız" Bilardo takımımızın rakibi bugün oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak. Takımımızın muhtemel rakipleri arasında Belçika, Finlandiya, Norveç, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Avusturya, İsviçre ve Almanya yer alıyor. Madalya için steka sallayacak olan "Yıldız" takımımızın karşılaşması bugün Slovenya yerel saati ile 20:00'de oynanacak.

Aklımız "Çeyrek Final"de kaldı
Sporcularımız dün başlayan "9 Top" ilk gün karşılaşmalarında ise başarılı olamadılar. Akılları "Çeyrek final"de kalan sporcularımız ilk gün karşılaşmalarında galibiyet elde edemediler.
"Gençler"de Berk Soykara ilk turu bay geçerken, Mehmetali Sözgen , Doğukan Doğu ve Hüseyin Alnar ilk karşılaşmalarını aynı skor ile 8 - 0 kaybettiler. Berk Soykara 2'nci tur maçında Çek rakibi Jeset Nechule'ye 8-4 mağlup olurken,  bu kez Mehmetali Sözgen , Doğukan Doğu ve Hüseyin Alnar 2'nci tur maçlarını bay geçen sporcularımız oldular.
"Yıldızlar"da ise Mustafa Alnar ile Osman Şanlısoy ilk turu bay geçerken, sporcumuz Aykın Burcu ilk maçında Polonyalı rakibi Konrad Kleinszmir'e 7-1, ikinci maçında ise Rus rakibi Fedr Gorst'a 7-1 mağlup oldu ve "9 Top"a veda etti. İlk turu bay geçen sporcularımız Mustafa Alnar ile Osman Şanlısoy 2'nci turda eşleştikleri rakiplerine aynı skor ile 7-4 kaybettiler. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473