banner564

Cihangir’den Spor Dairesi’ne ziyaret

Süper Lig ekiplerinden Cihangir Spor Kulübü Başkanı Aytaç Karavezirler ve beraberindeki heyet, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek daire müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten ötürü teşekkür etti.

Cihangir’den Spor Dairesi’ne ziyaret
banner598
Yeni sezon öncesi sahalarındaki çim zemini sil baştan değiştirdiklerini aktaran Cihangir Spor Kulübü Başkanı Aytaç Karavezirler, bu işlemi gerçekleştirirken Spor Dairesi’nin de kendilerine gerekli yardımı yaptığını ve sahanın bugün ülkenin en iyi zeminine sahip sahalardan birisi olduğuna dikkat çekti.

Cahitoğlu: Yapmak değil, korumak önemli
Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, sahanın çok iyi bir duruma geldiğini, kendilerinin de tüm takımlara olduğu gibi Cihangir’e de yardımlarının olduğunu ve sahanın bugün iyi bir durumda olmasının kendisini sevindirdiğini söyledi. Cahitoğlu, önemli olanın sahayı yeniden çimlendirmek değil, korumak olduğunu dile getirerek, Cihangir Spor Kulübü yöneticilerini sahaya çok iyi baktıkları ve korudukları için de kutladığını, bir sporsever olarak teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474