banner564

“Çılgın teklif” gerçek mi

Özbek, Podolski için kendilerine ulaşan herhangi bir transfer teklifinin olmadığını söyledi

 “Çılgın teklif” gerçek mi
banner598
Bild'in büyük yankı uyandıran “Shanghai Shenhua, Lukas Podolski'ye yıllık 9 milyon Euro teklif etti” iddiası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e soruldu. Özbek, Podolski için kendilerine ulaşan herhangi bir transfer teklifinin olmadığını söyledi.
Podolski'ye, Çin'in Shanghai Shenhua'nün yıllık 9 milyon Euro teklif ettiğine yönelik Bild'in iddiasına, Galatasaray başkanından yanıt geldi. GS Başkanı Dursun Özbek “Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ciddi bir şey olsaydı, bana kadar ulaşırdı" dedi.
Türk Telekom Arena'daki üyelik berat takdim töreninde basın mensuplarına açıklamada bulunan Özbek, 30 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgili kendilerine ulaşmış herhangi bir teklifin bulunmadığını vurgulayarak, “Teklifi ciddiye almamız için yazılı olarak ilgilisinin kulübe müracaatı gerekiyor ama şu ana kadar herhangi bir müracaat veya benim önüme gelmiş yazılı bir teklif yok” şeklinde konuştu.
Bir basın mensubunun, “Podolski veya Burak Yılmaz için herhangi bir transfer teklifi olursa satmayı düşünür müsünüz?” sorusu üzerine, sarı kırmızılı kulübün başkanı şunları kaydetti: “Kulübün böyle bir arzuyla hareket etmesi yanlış olur.
Sadece oyuncu satmaya değil, aynı zamanda sportif başarıya da odaklanmış bir kulübüz. Böyle birşey, teklifin olması halinde gündemimize gelecektir ama şu ana kadar Podolski için bana gelmiş bir teklif yok.”
Özbek, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili değerlendirmede de bulunarak şunları söyledi: “Lig daha devam ediyor. Bundan sonra da mücadelemiz aynı hırsla ve arzuyla devam edecek.”

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473