banner564

Efsane’den aynı tarife

Kıbrıs Kupası 2. tur rövanş maçında GAÜ Çetinkaya sahadan 2-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı

Efsane’den aynı tarife
banner598
Stad: İskele Cumhuriyet Stadı.
Hakemler: Kerem Eran, Ahmet Karaoğluları, Ozan Kel.
Gençler Birliği: Ali, Sinan, Abbas, Emir, Mehmet Erol, Arif, Vandev (Ogün), Sertan, Halil, Şenol (Mehmet Aylanç), Charles (Osman) .
GAÜ Çetinkaya: Ahmet, Kadir, Serkan, Laval, Tunç, Serhan (Hakan), Çağrı, Doğukan, Erdinç (Sercan), Tansel, Eko (Erhan).
Goller: Dk. 10 Eko, Dk. 65 Doğukan (Çetinkaya).
K.Kart: Dk.81 Osman (G. Birliği).

Kıbrıs Kupası 2. tur rövanş maçlarında, sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan biri olan Gençler Birliği ile Çetinkaya arasındaki mücadelenin galibi, ilk maçtaki skorun aynisiyle konuk Çetinkaya oldu.
Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, konuk Çetinkaya ilk devrede Eko’nun, ikinci devrede ise Doğukan’ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükselen takım oldu.
Karşılaşma karşılıklı ataklarla hızlı başladı.
5. Dk. Gelişen G. Birliği atağında, Çetinkaya ceza sahası önünde topla buluşan Vandev’in sert şutunda Kadir’in koluna çarpan topu, hakem Kerem Eran çarpma olarak değerlendirerek maçı devam ettirdi.
10. dk. Organize gelişen Çetinkaya atağında, sol kanatta topla buluşan Tansel’in güzel ortasında boş pozisyonda kalan Eko, güzel bir kafa vuruşuyla, topu köşeden ağlarla buluşturunca, skor G. Birliği 0 – Çetinkaya 1 oldu.
20. dk. Hızlı gelişen Çetinkaya atağında, soldan topla birlikte Gençler Birliği ceza alanına yaklaşan Eko, ceza alanı içinde boşta olan Tansel’e topu aktardı. Tansel, müsait pozisyonda topa çok kötü vurunca Çetinkaya bir golden oldu.
İlk devre Çetinkaya’nın 1-0 üstünlüğünde tamalandı.
61. dk. Organize gelişen Gençler Birliği atağında, Çetinkaya ceza alanın 2 metre önünde topla buluşan Arif sert vurdu ancak top üstten auta gitti.
65. dk. Çetinkaya’da orta alanda topla buluşan Laval, güzel bir pas ile topu Doğukan’a attı. Doğukan, şık bir vücut çalımıyla, defanstan sıyrılarak, topla birlikte Gençler Birliği ceza alanına kadar ilerleyerek kaleci Ali’nin yanından plase bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru G. Birliği 0 – Çetinkaya 2 yaptı.
90. dk. Gençler Birliği atağında sağ kanattan Çetinkaya ceza alanına topla birlikte giren Sertan müsait pozisyonda topu auta attı. Maç bu pozisyon sonrası sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474