banner564

"Çok gol yesek de vazgeçmem!"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 10 maçtır gol yemelerine yönelik eleştirenlere "Biz geriye çekilip savunma yapamayız. Açılmalı ve hücum etmeliyiz" diye yanıt verdi.

banner598
 Hamzaoğlu, Fenerbahçe-Bursaspor maçında sarı lacivertliler lehine hata yapmakla eleştirilen Hüseyin Göçek'e ise sahip çıktı: "Bunlar maç içinde ani verilmesi gereken kararlar. Ben kasıt olduğunu düşünmüyorum."
Şampiyonluğa olan inançlarını kaybetmediklerini de söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü, "Liderliği geri alıp ligi istediğimiz yerde bitireceğiz" dedi.
 Trabzonspor yenilgisinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, "Kazanmayı umut ettiğimiz, avantajı sürdürmek istediğimiz maçı kaybettik" dedi.

"Avantaj kaybettik ama şampiyon olacağız" 
Şampiyonluk yarışında rakiplerinin avantajlı duruma geçtiğini ama telafisinin mümkün olduğunu belirten Hamzaoğlu "Açılmış bir fark yok ve 7 hafta daha var. Herkesin de 7 maçı kazanacağının garantisi yok. Kaybettiğimiz bir şey yok, sadece avantaj kaybettik. İnanıyorum ki liderliği geri alacağız ve ligi istediğimiz yerde bitireceğiz" diye konuştu.
  
"Çok gol yesek de vazgeçmem"
Galatasaray'ın ligde oynadığı son 10 maçta da gol yemesine yönelik eleştiri de yanıtlayan Hamzaoğlu, hücuma yönelik bir oyun benimsediklerini, bundan geri adım atmayacaklarını ayrıca rakiplerinin de kendileri kadar pozisyon verdiğini ama Galatasaray'ın şanssız olduğunu söyledi. Sözlerine "Biz hücum oynamak zorundayız. Geriye çekilip savunma yapamayız, açılmalı ve hücum etmeliyiz" diye başlayan Hamzaoğlu, bu oyun anlayışından vazgeçmeyeceklerini belirtti. Galatasaray'ın kalesinde gördüğü pozisyonların rakiplerininkinden çok fazla olmadığını savunan Hamzaoğlu, "Ama bizimkilerde ayaklara çarpıyor gol oluyor, biz şanssızız" dedi. Hamzaoğlu, konu hakkındaki sözlerini "Biz aynı oyunu oynamaya devam edeceğiz. Benim için önemli olan yediğimizden 1 fazlasını atabilmek" diye tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473