banner564

CONIFA Euro 2017 için geri sayım

4-11 Haziran tarihleri arasında KKTC’de yapılacak organizasyonda 8 ülke takımı mücadele edecek

CONIFA Euro 2017 için geri sayım
banner598
Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu olan CONIFA tarafından ülkemizde düzenlenecek olan CONIFA Euro 2017 North Cyprus organizasyonu için geri sayım devam ederken ülkeler de yavaş yavaş KKTC’ye gelmek için yola çıkmaya başlıyor.
 
380 milyonluk bir kitleye hitap ediyor…
Kurulduğu günden bugüne her geçen yıl üye sayısını artıran CONIFA bugün 45 aktif üyeye sahip bir organizasyon haline gelmiştir. Conifa’ya üye federasyonların hitap ettikleri insan sayısı ise dünya genelinde yaklaşık 380 milyon civarında.

Gruplar belli
Bu yıl ülkemizde düzenlenecek olan CONIFA Euro 2017 North Cyprus için KKTC ile birlikte 8 takım mücadele edecek. 
4-11 Haziran 2017 tarihleri arasında ülkemizde gerçekleştirilecek ve 8 takımın katılacağı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda takımlar daha önce çekilen kuralarla 2 gruba ayrılmış durumda. Buna göre;
 
A Grubu’nda
Turkish Republic of Northern Cyprus (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti)
Abkhazia (Abazya)
Karpataja (Karpatalya)
South Ossetia (Güney Osetya)

B Grubu’nda ise
Padania (Padanya)
Felvidék (Velvidek)
Ellan Vannin (Isle of Man / Man Adası)
Szekely Land (Sekelistan) takımları yer alıyor.

400 konuk Cuma günden itibaren adaya geliş yapıyor
Bu turnuva ile ilgili olarak toplam 350’ye yakın sporcu ve yönetici ile 50’ye yakın basın mensubu adamıza Cuma günden itibaren gelmeye başlıyor. Gelen konuklar Acapulco Resort Hotelde ağırlanacaklar. Şampiyona ile ilgili röportajların yapılması, haberlerin dünyaya geçilmesi adına Acapulco Resort Hotelde Euro2017 organizasyon ekibi bir medya odası hazırlamış durumda.

Turnuvanın resmi yayın sponsoru BRT
CONIFA Euro 2017’de oynanacak maçlar devlet televizyonu BRT ekranlarından dünyaya duyurulacak. Günde 1 maçın canlı 3 maçın ise banttan yayınlanacağı turnuva için BRT aynı zamanda her akşam “şampiyona özel” isminde bir programı da yayına sokacak. Bu programda günün maç özetleri, röportajlar ve yorumlar yer alacak. Her akşam BRT ekranlarında yayına girecek olan Şampiyona özel maç bitiş saati olan 22.00’de başlayacak ve 23.00’e kadar devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474