banner564

“Çözüm bulunsun”

Ali Başman basın toplantısı düzenleyerek sorunun sadece Kaymaklı’nın değil tüm kulüplerin sorunu olduğunu söyledi

“Çözüm bulunsun”
banner598
Küçük Kaymaklı yönetim kurulu bugün basın toplantısı düzenleyerek bal ligine giden futbolcularının kendilerini zor durumda bıraktıklarını aktardı.
Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman kendilerine 24 saat kala futbolcuların kendilerini aradığını ve Türkiye’ye gideceklerini söylediklerini belirterek “ta çocukluktan beri emek verdiğimiz kendi çocuklarımıza bile yapmadığımızı yaptığımız futbolcularımızın böyle davranmasını ahlaklı bulmuyoruz” dedi.

Sorun tüm kulüplerin sorunudur
Ali Başman sorunun Küçük Kaymaklının sorunu gibi görünmesine rağmen tüm kulüplerin aynı sorunla karşılaşabileceğini ve bu tehlikenin de ülke futbolunu  yok edebileceğini söyledi.
Ali Başman aynı şekilde BAL Ligine gitmekten vazgeçen Halil Turan’ı tebrik ettiğini belirterek “kulübünü yüz üstü bırakmamıştır. Kendisini tebrik ederim” dedi.

Yarın 7 futbolcu daha giderse ne olacak
Ali Başman “yarın 7 futbolcu daha takımdan giderse ne olacak?” diyerek Musa’nın Almanya dönüşü 50 bin lira bonservis bedeli ile alındığını kendisine verilen rakamla birlikte 70 bin lirayı geçtiğini belirterek “24 saat kala takımını camiasını bırakıp arkasına bile bakmadan giden birinin ahlaktan yoksun olduğunu düşünüyorum” dedi.

18 yılda cebimden 1 milyondan fazla verdim
Ali Başman 18 yıllık Küçük Kaymaklı yöneticiliği süresinde cebinden 1 milyon liradan fazla para harcadığını ancak bunu karşılığını bu şekilde almanın kendisini üzdüğünü belirterek “kendi evlatlarımıza yapmadığımızı futbolcularımıza yaptık. Emeğimize yazık” dedi.

Rant sağlamıyoruz
Mehmet Özler ise konuşmasında sıkıntının sistemden kaynaklandığını belirterek “biz Türkiye’deki gibi yöneticilikten rant sağlamıyoruz. Aksine biz gönülden yapıyoruz. Bu ülkede futbolun bir yere gelebilmesi için yetiştirme bedelinin ödenmesi gerekir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473