banner564

Dairelerin şampiyonu Başbakanlık

Hasan Ramadan Cemil Devlet Kurumları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası muhteşem final gecesi ile sona erdi

Dairelerin şampiyonu Başbakanlık
banner598
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final gecesi Gençlik Gücü Halı Sahası’nda muhteşem bir maç ile tamamlandı. Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü Işın Ramadan Cemil’in yanı sıra merhum Hasan Ramadan Cemil’in ailesi, yakın dostları ve Ramadan Cemil İşletmeleri yöneticileri ile çalışanlarının katıldığı final gecesinde Başbakanlık futbol takımı şampiyon oldu.
UBP Milletvekili Ersin Tatar’ın da katıldığı final gecesine geçmiş yıllarda olduğu gibi Türkiye’den gelen Arçelik A.Ş. Uluslararası Satış Bölge Direktörü Murat Büyükerk de katıldı ve sporcuların büyük merakla beklediği sürpriz ödülü açıkladı. Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Barcelona futbol takımı resmi sponsoru olarak şampiyon takımından 3 futbolcuyu ve final oynayan takımdan da 1 futbolcuyu İspanya’ya Barcelona maçına, ayrıca şampiyon takım kadrosundaki tüm oyuncuları da İstanbul’a Türkiye A Milli Futbol Takımı maçına götüreceğini açıklayan Büyükerk’in sürprizi büyük alkış aldı.
Turnuvayı organize eden İbrahim Özsoy, merhum Hasan Ramadan Cemil’in adına yakışır bir organizasyonu tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını açıklayarak buna vesile olan Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü Işın Ramadan Cemil’e teşekkür etti ve kendisine anı plaketi takdim etti. Işın Ramadan Cemil ise yaptığı konuşmada merhumun adının yaşatılması adına yapılan organizasyona katkı koyan ve mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederek şampiyon takımı kutladı.

Üçüncülük Merkezi Cezaevi
Final gecesinde üçüncülük maçında Merkezi Cezaevi ile Devlet Hastanesi takımları karşılaştı. Normal süresi 5-5 tamamlanan maçta penaltı atışlarında Merkezi Cezaevi takımı 4-1’lik üstünlükle üçüncülük kupasın sahibi oldu, Devlet Hastanesi ise dördüncü geldi.

Şampiyonluk maçı nefes kesti
Şampiyonluk maçında ise Başbakanlık ile Gelir ve Vergi Dairesi karşı karşıya geldi. Maçın ilk devresi 5-1 Başbakanlık üstünlüğünde tamamlanırken mücadele 5-4 sona erdi ve Başbakanlık futbol takımı namağlup şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Maçlar sonunda düzenlenen törende final gecesinde mücadele eden 4 takımın da tüm oyuncularına Türkiye A Milli Takım forması hediye edildi ve kupa madalyaları takdim edildi. Turnuvanın en centilmen takımları Din İşleri takımı ile Serbest Liman takımlarına da dev kupalar verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474