banner564

Muhteşem açılış yarın

Kıbrıs eğlence hayatının bir numaralı mekanı Maxim Royal, 3’üncü sezona merhaba diyecek

Muhteşem  açılış yarın
banner598
 Kuzey Kıbrıs’ta kısa sürede eğlence hayatının vazgeçilmez mekanları arasına giren Maxim Royal, muhteşem bir açılışla 3’üncü sezona merhaba diyecek.
    Farkını kalite ve ışıltısıyla bütünleştirip eğlence severlere sunan Maxim Royal; yarın gece 3’üncü sezon için perdelerini yeniden açıyor.  
Türkiye’nin tartışmasız en güçlü seslerinden Güven Yüreyi müthiş sahne performansı ve yepyeni şarkılarıyla Maxim Royal konukları ile buluşacak. 
Yapılan açıklamaya göre, 2017 yazına damgasını vuran  ve en çok çalınanlar listesinde haftalarca bir numara olan “Sen Maşallah” şarkısı ile başarısına başarı katan Güven Yüreyi; uzun bir aradan sonra yeniden Kıbrıs sahnelerine renk katacak.
    Kıbrıs’ın bütün güzelliklerinin arz-ı endam ettiği Merit Royal Hotel’de bulunan Maxim Royal, ilk günden beri iyi yemek, iyi müzik ve iyi eğlence anlayışı ile bu sezonda rakiplerine fark atarak Kıbrıs eğlence kültürünün bir numaralı adresi olacak. 
     1001 Gece Masalları’nda anlatılan görkemli saraylar kadar davetkar ve gizemli olan Maxim Royal; 3’üncü sezonunda da birbirinden özel sürprizleri  ve  herkesi  masalına hayran bırakacak şovları ile eğlenceyi doruklara taşıyacak güzelliklere imza atacak…

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474