banner564

Dartsçılarımız Antalya’da esti

Sporcularımız Uluslararası Darts Şampiyonası ve Türkiye Open Darts Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar aldı

Dartsçılarımız Antalya’da esti
banner598
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu sporcuları Antalya’da yapılan Uluslararası Darts Şampiyonası ve Türkiye Open Darts Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar aldı.
Antalya Kemer’deki Limak Limra Otel’de geçtiğimiz gün sona eren şampiyonada Faik Amcaoğlu, karışık çiftlerde final oynayıp ikinciliği elde etti. Ülkemizde gerçekleştirilen Kadınlar Ferdi Darts Şampiyonası’nda şampiyon olan İldem Vaiz ve ikinciliği elde eden Bengül Zort’un ödül olarak götürüldüğü Antalya’daki şampiyonada dünyaca ünlü dartçılarla mücadele etti ve büyük tecrübe kazandı.

Faik Amcaoğlu final oynadı
Türkiye Open Darts Şampiyonası ve British Darts Organisaton (BDO) tarafından düzenlenen Uluslararası Darts Şampiyonası’nda yarışan sporcularımız dünyaca ünlü darstçılarla mücadele etmenin mutluluğunu yaşadı. Turnuvanın ilk gününde yapılan ısınma turunda Faik Amcaoğlu, karışık çiftlerde final oynadı. Bilgisayar tarafından belirlenen isimler farklı ülke dartsçılarla eşleşerek çift takımlar oluşturdu. Karışık çiftlerde İranlı partneri ile eşleşen Faik Amcaoğlu, finale kadar yükseldi. Finalde İngiliz çifte yenilen Faik Amcaoğlu, şampiyonada ikinciliği kazandı.   

Çamlıbelli dünya şampiyonuna yenildi 
Şampiyonada başarılı maçlar çıkartan Ali Çamlıbelli, çeyrek finale kalma maçlarında kariyerinde dünya darts şampiyonlukları bulunan Martin Philips ile karşılaştı. İlk oyunu kazanan Çamlıbelli, daha sonraki oyunları rakibi Martin Philips’e kaybetti ve maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474