banner564

Lefkoşa’da kim kazanacak?

Ligin 6. haftasında karşılaşacak olan Kaymaklı ve Yalova hazırlıklarını sürdürüyor

Lefkoşa’da kim kazanacak?
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 6.haftasında ligde kötü günler geçiren K.Kaymaklı ve Yalova karşı karşıya geliyor. Her iki ekibin de kazanmak zorunda olduğu mücadele 29 Ekim Cumartesi, saat 15.30’da  Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak.

Telafi maçımız
Yalova ile oynayacakları zorlu mücadeleden önce açıklamalarda bulunan K.Kaymaklı teknik direktörü Muharrem Mertdin, geçtiğimiz hafta almış oldukları mağlubiyeti telafi edeceklerini ve kötü gidişe dur diyeceklerini ifade etti. Mertdin, zirve yarışında kalabilmek adına bu mücadeleden galip ayrılmak zorunda olduklarını belirtti.

Çalışmalardan memnunum
Muharrem Mertdin, her maç olduğu gibi bu maçın da kendileri için çok önemli olduğunu ve bu mücadeleye dört antrenman yaparak çıkacaklarını ifade etti. Mertdin, oyuncularının çalışma arzusu ve disiplininden memnun olduğunu söyledi.

Sahaya 11 kişi çıkacak
Muharrem Mertdin, kadrolarında eksilmeler olduğunu ancak sahaya 11 kişi çıkacaklarını ve bu oyuncularının ve de onların yerine dahil olacak futbolcularının galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarına ve üç puan hedefini gerçekleştireceklerine dair inancının tam olduğunu ifade etti. Mertdin, arka adalesinde gerilme olan Martin’in durumunun ise maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.

Mutlaka puan almalıyız
Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, K.Kaymaklı karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda puan durumuna bakıldığında Yalova olarak mutlaka bu mücadeleden puan çıkarmak zorunda olduklarını gördüğünü ifade etti. K.Kaymaklı karşılaşması ile zorlu bir periyoda gireceklerini belirten Kolcu, geçen haftaki mağlubiyet dolayısıyla demoralize olduklarını ancak bunu değiştirmek ve üç puan almak adına K.Kaymaklı karşısında kazanmak için uğraşacaklarını ifade etti. Derviş Kolcu,  ligde herkesin herkesi yenebileceğini ifade ederken günlük motivenin kazananı belirlemede önemli bir etken olduğunu vurguladı ve K.Kaymaklı mücadelesine tam motive çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Savunma sorunlarımızı çözeceğiz
Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, takım olarak gol atabildiklerini ancak defansif anlamda birkaç problemleri bulunduğunu ve bunları çözeceklerine inandığını ifade etti. Kolcu, takım savunmasındaki bu sorunları giderdikten sonra daha diri ve güçlü bir ekip olacaklarına inandığını söyledi. 

Sabri maç günü
Derviş Kolcu, Sabri’nin kasığında sakatlık bulunduğunu ancak Sabri’nin idmanlara katıldığını belirterek söz konusu futbolcusunu son antrenmanda deneyip oynayıp oynamayacağına ona göre karar vereceklerini söyledi. Kolcu, Sabri’nin sakatlığının maçlarda tekrar ettiğini ve eğer biraz bile ağrısı varsa kendisini riske atmayacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474