banner564

Darts’ın kralı Cemal Gingi

Darts’ta Cemal Gingi topladığı 141 puanla “KKTC Darts Şampiyonu” oldu, kadınlarda birinciliği ise Samiran Çoban kazandı

Darts’ın kralı Cemal Gingi
banner598
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) tarafından organize edilen “KKDF 2014-2015 Ferdi Darts Şampiyonası” önceki akşam oynanan 12’nci ayak ile sona erdi. Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nde yapılan “KKDF 12’inci Ayak Turnuvası”nda Tanser Tilki birinci olurken, Cemal Gingi ikinci Erkan Canbolat ise üçüncülüğü aldı ve averajla genel klasmanda ilk dörde girmeyi başardı.
12 ayaktan oluşan ama en iyi 10 turnuva üzerinden puan verilen şampiyonada Cemal Gingi topladığı 141 puanla “KKTC Darts Şampiyonu” oldu.  Uğur Barani’nin 128 puanla ikinci olduğu şampiyonada, Elmas Çocuk 109 puanla üçüncü, Erkan Canbolat 94 puanla dördüncü oldu.

Ödül töreni
Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde 12’nci ayakta dereceye giren ve genel klasmanda başarılı olan kadın ve erkek sporculara ödüllerini vermek üzere ödül töreni düzenlendi. 
Ödüller, KKDF Başkanı Gürtap Davutoğlu, KKDF Disiplin ve Ceza Kurulu Başkanı Ezer Özsoy, KKDF As Başkanı Tansu Tilki, Yönetim Kurulu üyeleri; Avşın Kanatlı, Kamil Kolcu, Emir Kasapoğlu, Ali Çamlıbelli, Osman Sunisioğluları, Disiplin ve Ceza Kurulu üyeleri İsmail Mıstıkoğlu ve Ürün Solyalı tarafından verildi.

Kadınlarda Samiran Çoban şampiyon
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından 4 ayaklı Ferdi Şampiyona düzenlediği kadınlarda dördüncü ayak önceki akşam Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nde gerçekleşti. Samiran Çoban’ın birinciliği elde ettiği dördüncü ayakta,  Katriye Mirka ikinci, Ceylan Basmacı üçüncü oldu.
Genel klasmanda 67 puan toplayan Samiran Çoban, “2015 Kadınlar Darts Şampiyonu” olurken, 47 puanla Ceylan Basmacı ikinci, 46 puanla Sumru Akan üçüncü, Cemre Kara ise 42 puanla dördüncülüğü aldı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474