banner564

Eylem doğru, zaman yanlış

Maraş takımının önceki günkü Geçitkale maçında 90. Dakikada oyuna soktuğu Ali Tepe ile ilgili olaylar büyüdü

Eylem doğru, zaman yanlış
banner598
K-Pet İkinci Ligi’nde önceki gün oynanan Maraş – Geçitkale karşılaşmasının 90. dakikasında oyuna giren işitme engelli Ali Tepe’nin yankıları sürüyor.
Özellikle kümede kalma mücadelesi veren Çanakkale kulübü tarafından Futbol Federasyonu’na itirazda bulunulacağı öğrenildi.

90. dakikada oyuna girmişti
Futbol sevgisini ölümsüzleştirmek amacıyla Maraş Kulübü, işitme engelli Ali Tepe’ye geçtiğimiz yıl lisans çıkarttı ancak oynatma fırsatı bulamadı. Bu yıl bu konuda adım atmak isteyen Maraş kulübü, ligde iddiası kalmadığı için önceki günkü Geçitkale maçının 90. dakikasında Ali Tepe’yi oyuna soktu. 

Gol attı, unutulmaz bir an yaşadı
Ali Tepe, oyunda kaldığı süre içinde, takım arkadaşları ve rakip takımın da yardımıyla gol atarak unutulmaz bir an yaşadı. Attığı gole sevinen Ali Tepe, tribünlere kadar gelerek, seyircilerin tezahüratlarına da teşekkür etti. 

Çanakkale şikayetci
Ligde kalma mücadelesi veren Çanakkale ise bu konuda Maraş kulübüne tepki göstererek, böylesine kritik bir maçta böyle bir olayın yaşanmasının arkasında başka şeylerin olabileceğini savundu. 

Olay güzel zamanlama yanlış
Konuyla ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ise olayın insani ve duygusal açıdan çok güzel bir olay olduğunu ancak zamanlamasının yanlış ve etik dışı olduğunu belirtti. Sertoğlu, 3-1 mağlup durumda olan Maraş’ın, Ali Tepe’nin attığı gol ile 3-2 kaybettiğini, Ali Tepe’nin de lisanslı bir futbolcu olduğunu belirterek konuyla ilgili incelemenin devam ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473