banner564

David ve Richard

Mormenekşe yeni sezonda takımda görev yapacak iki yabancı oyuncusunu belirledi

David ve Richard
banner598
Süper lig takımlarından Mormenekşe bu sezon takımda yeralacak yabancı oyuncularını belirledi.
Ülkemizde ilk kez futbol oynayan David ve Richard teknik direktör Eralp Şerifoğlu’nun beğenisini kazandı. Şerifoğlu David ve Richard’ın bu yıl yabancı oyuncu kontenjanından takıma alınacağını belirterek “iki futbolcu da gerçekten çok iyi. Efendi kişilikleri ve takım ile uyumları inanılmaz derecede. İki futbolcunun da arkadaşlığı ileri derecede olması takımla erken kaynaşmalarını sağladı “ dedi.

Bu bütçe ile kaliteli oyuncu
Şerifoğlu iki yabancı oyuncularının David ve Richard olacağını söyleyerek “bu bütçe ile bu kalitede oyuncu bulmak imkansız. Bu iki futbolcunun aldıkları rakamlar da çok yüksek rakamlar değil” dedi. 

David’ten iki gol
Mormenekşe’nin Gençlik Gücü ile oynadığı hazırlık maçında oynayan iki futbolcu da ortaya koyduğu performans ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Gençlik Gücü karşısında iyi bir oyun sergileyen David attığı iki golle takımının galibiyetinde pay sahibi oldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 08:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Hasan bey mr öz vs susarsınız susarsınız neyin ne olduğunu bal gibi biliyorsunuz ama serflik kölelik kendini aşağı görme şark engelliyi ilginize işlemiş gandi yi barışçı diye yuceltirsin bağımsızlıktan sonra gandi ve partisi kongre partisinin hinduların müslümanlara neler yaptığını görmezden gelirsin klasik sığ şark entelijansi kendi kültürünü dinini geçmişini yerin dibine sokan emperyalist kalecileri göğe çıkaran aşağılık kompleksi

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Hem bilgisizliğin hem basiretsizligin hem boş konuşmanın ansiklopedisini yazmışsınız ab abd palikarya ne eylerse güzel eyler zavalliliginda ezik kendini okumadan aydın zanneden eski jön türkler gibi parise kaçıp garsonlara türkçe öğreten şark engeli zihniyeti

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473