banner564

Dinlenmesi gerekirdi

Serdarlı takımında sistem ve düzene herkesin uyacağını belirten Taşer Büyükadam, Faye’nin bu etiklere son dönemde katılmadığını belirtti

Dinlenmesi gerekirdi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Serdarlı’da başarılı bir sezon geçirdikten sonra transferin son günü yolların ayrıldığı İbrahim Faye sonrası, kulüp başkanı Taşer Büyükadam konu ile ilgili görüşlerini Diyalog Spor Servisine aktardı. Hiçbir oyuncunun ve şahsın camianın üstünde olmadığının bilinmesi gerektiğini belirten Taşer Büyükadam Faye’nin bu noktaya gelmesinden dolayı takımla olan ilişkisinin kesilmesine sebep olduğunu belirtti. Gerek Faye gerekse mevcut oyuncuları İbrahim Kabore’ye sunulan imkan ve ortamın son derece iyi olduğunu belirten Büyükadam, sistem ve dengeye her kesin uymak zorunda olduğunu, camianın  üstüne ise çıkmaya kimsenin hakkı olmadığını savundu. Kendisine gösterilen sevginin karşılığında Faye’nin saygısını son dönemde bozduğunu da yineleyen Taşer Büyükadam, Faye’nin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirtti.

Bir takviye daha
Yaptığı transferler sonrası sezon öncesi tüm dikkatleri üzerine çeken Serdarlı’da transfer rüzgarı devam ediyor. Dilekkaya kalesini koruyan 21 yaşındaki Cengiz Beyaz Bayramı da kiralık olarak renklerine bağlayan, Serdarlı Çağatay sonrası kalenin emin ellerde olmasına inanıyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473