banner564

Değirmenlik’ten merhaba

Yeni sezona dün merhaba diyen Süper ligin yeni takımı Değirmenlik’te ilk idmanda eksik oyuncu sayısı oldukça fazlaydı

Değirmenlik’ten merhaba
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Süper ligin yeni takımı Değirmenlik dün kendi sahasında ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ahmet Zaifoğlu ve yardımcısı Hüseyin Arif nezaretinde gerçekleştirilen ilk idmana katılım sayısı ise on altı kişi oldu. Yeni transferlerden Borga Canbaz ve Osman Çobanoğlu’nun da hazır bulunduğu idmanda, bir başka yeni transfer Amani yer almadı.

Ali İmam ve Asilkan kenarda
On altı oyuncu ile gerçekleştirilen ilk idman öncesi oyuncularla kısa bir toplantı yapan Ahmet Zaifoğlu, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını temenni etti. Zor bir sürecin kendilerini beklediğini oyuncularına aktaran Zaifoğlu, hep birlikte bu işi başaracaklarını oyuncularına yineleyerek, ikinci idmanın ise Pazartesi olacağını belirtti. Geçen yıl takımda yer alan Ali İmam ve Asilkan’ın ilk idmanda yer almayışları gözden kaçmazken, yönetimle olan sorunlar nedeniyle ilk idmanda iki oyuncunun yer almadığı belirtildi.

Çok çalışacağız
Değirmenlik Teknik Direktörü Ahmet Zaifoğlu yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmede ligin yeni ekibi olduklarını bu nedenle bocalama yaşamak istemediklerini belirtti. Zor ve heyecanlı bir sürecin kendilerini beklediğini belirten Ahmet Zaifoğlu, hep birlikte bunu başaracaklarına ise inandığını vurguladı. Haftada 5 idman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edeceklerini aktaran Zaifoğlu, ilerleyen süreçte ise hem zaman hem de idman sayısı olarak değişikliğe gideceklerini sözlerine ekledi.


Fotoğraflar: Onur ULAĞ

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474