banner564

Denktaş: İlişkileri gözden geçireceğiz

Spor Bakanı Serdar Denktaş, Futbol Federasyonu ile ilişkileri askıya almakta kararlı olduklarını açıkladı

Denktaş: İlişkileri gözden geçireceğiz
banner598
Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile ilişkileri askıya almakta kararlı olduklarını açıkladı. 
Diyalog TV'de Aytuğ Türkkan’ın hazırlayıp sunduğu Detay programına telefon aracılığıyla bağlanıp açıklama yapan Denktaş konuyla ilgili başbakanın bilgisi olmadığını söyledi. Denktaş hükümet ortağı farklı düşünse de görüşünün arkasında olduğunu ifade etti.

İlişkiler askıda
Serdar Denktaş imzasıyla yayınlanan basın bildirisinde, özetle “Sn. Sertoğlu bugün FIFA’ya yazmış olduğu mektup ile KOP müracaatının ilk adımını atmış durumdadır. Bakanlığımız tarafından başlatılan süreç devam ettiği müddetçe KTFF ile ilişkilerini askıya alma kararlılığındadır” denildi.

İlişkiler gözden geçirilecek
Açıklamada devletin futbola yaptığı katkının küçümsendiği belirtilerek “Gerek mali gerekse siyasi anlamda bizden talep edildikçe ortaya koyduğumuz uğraş yok sayılmaktadır” denildi.
Açıklamada ayrıca “Spor bütçesinin önemli bir bölümünü ayırdığımız ve bir protokol çerçevesinde yürüttüğümüz ilişkiler Bakanlığımızın yetkili birimlerinde ele alınarak gözden geçirilecek ve gereken kararlar alınarak yürürlüğe konulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473