banner564

Teşekkür ziyareti

İngiltere’de düzenlenen F3J Model Uçak yarışmasında birinci olan Eser Kişmir, Spor Dairesi’ni ziyaret etti

Teşekkür ziyareti
banner598
İngiltere’de düzenlenen F3J Model Uçak yarışmasında birinci gelen Kuzey Kıbrıs Hava Sporları Federasyonu Sporcusu Eser Kişmir, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek, katkılarından ötürü Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na teşekkür etti.
İngiltere’nin Oxford bölgesinde yer alan Bicester kentinde 28-30 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenen F3J Model Uçak yarışmasında 39 sporcu arasında birinci gelen Kişmir, Spor Dairesi’nin kendisine her zaman destek verdiğini, kendisinin de bu destek ve güveni boşa çıkarmadığı için mutlu olduğunu söyledi.

Cahitoğlu: Bireysel sporları destekliyoruz
Kabulde konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Eser Kişmir’i başarısından ötürü kutladıklarını söyleyerek, bakanlık olarak bireysel sporlara büyük önem verdiklerini, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın da bireysel sporları destekleme taraftarı olduğunu belirtti. Son yıllarda bireysel sporlarda ülke sporcularının önemli başarılar elde ettiğini de söyleyen Cahitoğlu, sporcuların daha çok çalışmalarını istediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473