banner564

Cihangir Stadı’na çim ekildi

Bir süreden beridir bakımda bulunan Cihangir Stadı’nda çim ekimi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz sezon saha sorunu yaşanan Cihangir’de, sezonun tamamlanmasının ardından başlayan zemin yenileme çalışmaları sonucunda, sahaya dün çim ekimi gerçekleştirildi.

Cihangir Stadı’na çim ekildi
banner598
Alt yapısı ve drenaj sistemi yenilenen sahada, toprak serim işlemi tamamlandıktan sonra dün çim ekimi yapılarak saha sulanmaya başladı.
Spor Dairesi ve Değirmenlik Belediyesi’nin katkılarıyla yenilenen Cihangir Stadı’ndaki çim ekim işlemini yerinde inceleyen Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, sahanın son durumu ile ilgili Cihangir Spor Kulübü Başkanı Aytaç Karavezirler ve yetkililerden bilgiler aldı.

Karavezirler: Sahamız hazır hale geliyor
Cihangir Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler yaptığı açıklamada, sezonun tamamlanmasıyla birlikte saha zeminini komple değiştirme kararı aldıklarını ve hızlı bir biçimde hareket ederek, Cihangir Stadı’nı yeni sezona yetiştirmeye çalıştıklarını anlattı. 
Saha zemininin yenilenmesinde Spor Dairesi ve Değirmenlik Belediyesi’nin büyük katkılarının bulunduğuna işaret eden Karavezirler, bu bağlamda Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal’a verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiğini söyledi. Sahayı yeni sezona yetiştirmeye çalıştıklarını da aktaran Karavezirler, takımın çalışmalarını antrenman sahasında sürdürdüğünü, sahanın ilk haftalarda hazır olmaması durumunda ilk haftalardaki maçlarını Değirmenlik’te oynayacaklarını söyledi.

Cahitoğlu: Saha yeni sezona hazır olacak
Cihangir Stadı’ndaki çim ekim işlemini takip eden Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, sahadaki çalışmaların hızla devam ettiğini, zemini tamamen değişen sahayı yeni sezona yetiştirmek için çaba gösterdiklerini açıkladı. Cihangir Stadı’nın yeni sezona hazır olacağını da açıklayan Cahitoğlu, sahanın en geç iki ay içerisinde hazır duruma geleceğine inandığını da aktardı. Cahitoğlu ayrıca, sahada hummalı bir çalışma gösteren yetkililere de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474