banner564

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea Men ödülleri verildi

Başarılılar onurlandırıldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea Men ödülleri verildi
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea Men ödülleri dün düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından on ikinci haftanın antrenörü seçilen Binatlı Teknik Direktörü İlktaç Karayel, haftanın futbolcusu seçilen Cihangir futbolcusu Musa Şanlıer, haftanın genç yeteneği seçilen DTB U21 futbolcusu Afün Salih Girgen ve haftanın hakemi seçilen Hüseyin Eyyüpler ödüllerini düzenlenen törende aldı. 

İltaç Karayel ödülünü Ayten Erdinç’ten aldı
Takımını son haftalardaki zorluk derecesi yüksek maçlara iyi hazırlayan İltaç Karayel, Mağusa Türk Gücü deplasmanına da takımını iyi hazırlayarak çok değerli puanın alınmasında önemli rol üstlendi. Karayel’e ödülünü İpekay Genel Müdürü Ayten Erdinç verdi.

Musa Şanlıer ödülünü Emine Çamur’dan aldı
Sezona iyi başlayan Cihangir’in başarılı oyuncusu Musa Şanlıer, farklı kazanılan Düzkaya karşısında hem golleri hem de oyuna katkısı ile ön plana çıkan isim oldu. Musa’ya ödülünü İpekay Muhasebe Müdürü Emine Çamur verdi.

Afün Salih Girgen ödülünü Erdinç’ten aldı 
Doğan Türk Birliği’nin genç yıldızı Afün, galip gelinen Küçük Kaymaklı deplasmanında iyi performansı ile ön plana çıkan isim oldu. Afün’e ödülünü İpekay Genel Müdürü Ayten Erdinç verdi.
 
Hüseyin Eyyüpler ödülünü elden alacak 
Mağusa Türk Gücü – Binatlı maçında doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Hüseyin Eyyüpler, on ikinci hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Hüseyin Eyyüpler’in yerine ödülünü babasına İpekay Muhasebe Müdürü Emine Çamur verdi. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473