banner564

Djokovic Madrid'de yok

Dünya 1 numarası Novak Djokovic, Madrid Açık Tenis Turnuvası'na katılmayacağını duyurdu. Geçen yıl da Madrid Açık'ta yer almayan Sırp tenisçinin, kariyerinde kazanamadığı tek Grand Slam turnuvası; Fransa Açık için hazırlanacağı belirtildi.

Djokovic Madrid'de yok
banner598
Bu sezona Avustralya Açık zaferiyle başlayan Novak Djokovic'in hedefinde Roland Garros var. Dünya bir numarası Djokovic, kariyerinde kazanamadığı tek Grand Slam turnuvası Fransa Açık'a hazırlanmak için Madrid Açık tenis turnuvasına katılmayacağını açıkladı.
Turnuvanın resmi sitesinden yapılan açıklamada, Sırp tenisçinin dinlenmek için Madrid Açık'ta yer almayacağı, Roland Garros öncesi hazırlık için Roma Masters'a katılacağı belirtildi. Bu sezon Avustralya Açık zaferinin ardından Indian Wells, Miami ve Monte Carlo'da da şampiyonluğa ulaşan Djokovic, Fransa Açık'ın en büyük favorisi Rafael Nadal'ın form düşüklüğününü avantaja çevirmek istiyor.
Toprak kortta, tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı raketi olan Nadal, kariyeri boyunca sadece 1 kez yenilgi gördüğü Fransa Açık'ı tam 9 kez kazandı. Ancak İspanyol raket, bu sezon, Miami ve Barcelona Açık'a üçüncü turda, Monte Carlo Masters'a ise yarı finalde veda etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473