banner564

‘Doğan güçlü bir camia’

Yeni sezonda takımdan ayrılacak ismin olmadığını ifade eden Piskobulu, önemli açıklamalarda bulundu

‘Doğan güçlü bir camia’
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, geride kalan sezonla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şansızlıkların yanında kendileri adına ilgin kırılma anları da olduğunu söyledi. Doğan Türk Birliği’nde yönetim ve başkanlık görevi süresi ile birlikte uzun bir dönemi geride bıraktığını aktaran Bayar Piskobulu, yeni sezonda yine görevinin başında olduğunu ifade etti. Teknik heyete genç isim Çağan Çerkez’i de dahil ederek daha keyifli noktaya ulaştıklarını ifade eden Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu yeni sezonda takım bünyesinde fizyoterapist’in de yer bulacağını ifade etti.

Birbirimizi iyi tanıyoruz 
Doğan Türk Birliği olarak uzun süreli birliktelik sayesinde birbirlerini iyi tanımanın verdiği avantaj sonrası bazı noktalarda alınan kararlarda zorlanamadıklarını belirten Başkan Bayar Piskobulu, istikrarın her zaman önemli olduğunu söyledi. Caner Oshan ve ekibi ile birlikte yeni sezonda yine birlikte olacaklarını ifade eden Piskobulu, hırsı ile Çağan Çerkez’in de yeni sezonda aralarında olacağını söyledi. Takıma yeni sezonda fizyoterapist de dahil ettiklerini belirten Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu takımı daha iyi noktaya getirmek için bıkmadan keyifle çalıştıklarını ifade etti.

Gelen giden olmayacak
Yeni sezonda kadronun korunacağını gelen veya giden konusunda hamlenin olmayacağını ifade eden Piskobulu, kadrolarının kaliteli isimlerden oluştuğunu ve yine yeni sezonda zirveye oynayacak bir noktada olacaklarının altını çizdi. Doğan Türk Birliği olarak geride kalan sezonda şansızlıklar yanında kırılma anlarını da yaşadıklarını ifade eden Piskobulu, bu sezon daha iyi noktada olmayı hedefleyen bir takım olacağını ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473