banner564

Doğan iyi başladı 4-0

Ligin açılış maçında Doğan Türk Birliği konuk ettiği Göçmenköy’ü farklı mağlup etti

Doğan iyi başladı 4-0
banner598

 Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, EMine Yarkın, Mustafa Tosun
Doğan Türk Birliği: Dursun Cem, Aydın, Emek, Serhan, Erdinç (Dk. 52 Bayram), Sercan, Selim(Dk.56 Kenan), Billy(Dk.78 Ali), Ahmet, Babacar, Weston.
Göçmenköy: Ozan, Kadir ( Dk. 46 Fikret), Mevlüt, Lawal, Rahmi, Ömer, Reşit (Dk. 46 Salih), Mustafa, Kemal (Dk. 65 Erin), Okoli, Joseph.
Goller: Dk. 7,85 Babacar, Dk. 19 Weston, Dk. 50 Selim (Doğan Türk Birliği).

Beyzade ÜNALMIŞ
2019-2020 Futbol sezonunun açılış maçında Doğan Türk Birliği konuk ettiği Göçmenköy’ü Babacar (2),Weston ve Selim’in golleri ile mağlup ederek lige iyi başlangıç yaptı.
4.Dk: Sağ kanattan çabuk gelişen konuk Göçmenköy atağında Mustafa Arnavut’un güzel ortasında boş pozisyonda John Okoli’nin vuruşunda top yandan dışarı gitti.
7.Dk: Sol kanattan başlayan Doğan Türk Birliği kontra atağında Weston’un taşıdığı top sonrası yaptığı ortada Babacar takımını öne geçiren isim oldu.1-0
19.Dk: Ev sahibi Doğan Türk Birliği’nin kazandığı serbest vuruşta Weston harika vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.2-0
44.Dk: Mustafa Arnavut ile başlayan bir başka konuk takım atağında bu oyuncunun ortasında savunmada Ahmet Sönmez topu son anda kornere çeldi.
46. Dk: Billy ile başlayan etkili Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun rakiplerinden sıyrılıp yaptığı sert ve etkili vuruşu kaleci Ozan direk dininden kornere çeldi.
50. Dk: Billy ile başlayan yeni bir ev sahibi takım atağında bu oyuncunun güzel ortasında arka direkte Selim’in uçarak kafa vuruşunda fark üçe çıktı.3-0
72.Dk: Ender gelişen Göçmenköy atağında Joseph’in ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Dursun kornere çeldi.
74.Dk: Doğan Türk Birliği atağında Billy’in rakiplerinden sıyrılıp kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta gitti.
85.Dk: Kenan ile sol kanattan başlayan Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun güzel ortasında Babacar skoru tayin eden isim oldu.4-0
Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle ligin açılış maçının galibi ev sahibi Doğan Türk Birliği oldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474