banner564

Düğmeye bastık

Kupada şampiyonluk, ligde ise iyi yer hedefleyen Kaymaklı çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Düğmeye bastık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Salı günü başlayacak olan kupa maratonu sonrası lige girecek olan Küçük Kaymaklı’da çalışmalar aralıksız sürüyor. Kaymaklı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan yaptığı değerlendirmede devre arası Küçük Kaymaklı yönetiminin değişim adına düğmeye bastığını bu nedenle ligin ikinci devresinde bambaşka bir Küçük Kaymaklı olacağını vurguladı.

Kupa hedeftir
Küçük Kaymaklı adına kupanın ana hedef olduğunu aktaran Mehmet Bolkan, lig için ise Teknik Adamlık kariyerinde çok farklı puan farklarının olduğu süreci yaşadığını bu nedenle lig adına konuşmanın yanlış olacağına değindi. Bulundukları konumun ilk yarı adına ne Kaymaklı taraftarı ne de Kaymaklı camiasının hak ettiği yer olmadığını belirten Bolkan, bu nedenle işlerin yoluna girmesi adına düğmeye basıldığına vurgu yaptı. Takıma şu an için 4 ismin dahil edildiğini, ancak transferin sonlanmadığını aktaran Mehmet Bolkan, ikinci devre daha güçlü, yardımlaşan ve pres yapan bir Küçük Kaymaklı olacağının altını çizdi.

Uyum sorunu yoktur
Neval, İbrahim Çıdamlı, Abdullah ve Bulgar oyuncunun takıma uyum konusunda sıkıntılarının olmadığını hatırlatan Mehmet Bolkan, takım içinde herkesin birbirine yardım eder noktada olduğunu belirtti. Neval’ın Yenicami’de yaptığı hareketleri burada yapmasının mümkün olmadığını da aktaran Bolkan, Neval’ın nereye geldiğinin son derece farkında olduğunu söyledi. Mustafa Yaşınses’in gidişinin önemli olduğunun bilincinde olduğunu, ancak yapacak bir şeyin olmadığını takıma dahil ettikleri isimlerle o boşluğu kapatacaklarına inandıklarını aktardı. Ligin başlaması ile farklı bir K.Kaymaklı olacağına inandığını aktaran Bolkan, savaşan bir Küçük Kaymaklı olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473