banner564

Dumlupınar’da hedef ikincilik

K-Pet Birinci Ligi’nde futbolcu Ali Ceylan’ın ölümü nedeniyle ertelenen Dumlupınar-Değirmenlik karşılaşması bugün oynanıyor

Dumlupınar’da hedef ikincilik
banner598

Teknik direktör Gürsel Kaçmaz Değirmenlik maçını alarak ilk devreyi ikinci sırada bitirmek istediklerini söyledi

 

 

Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet birinci lig’de ertelen Dumlupınar-Değirmenlik karşılaşması bugün oynanıyor. Ali Ceylan’ın vefatı nedeniyle ertelen karşılaşma öncesi Dumlupınar takımı Pazartesi yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı. Maç öncesi Diyalog Spor Servisine konuşan Gürsel Kaçmaz karşılaşmayı kazanıp ligin ilk devresini ikincilik koltuğunda bitirmek istediklerini belirtti.

 

Akıncılar karşılaşması kayıp oldu

Mariobet style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height: normal" class="MsoNormal">On üçüncü hafta karşılaşmasında Akıncılar takımı ile deplasmanda berabere kalan Dumlupınar’da maç ile ilgili değerlendirme yapan Gürsel Kaçmaz, takım olarak Akıncılar maçına motive olmakta oldukça zorluk çektiklerini ve maçın havasına bir türlü giremediklerinikaydetti.

 

Üzüntüyü henüz atamadık

İkinci yarının sonuna doğru futbol oynama hislerine döndüklerini ve golü de gösterilen 5 dakikalık uzatmanın son dakikasında bulduklarını aktaran Kaçmaz Ali Ceylan’ın aralarından ayrılışını halen daha üzerlerinden atamadıklarını dolayısıyla Akıncılar maçında bunu da fazlasıyla gördüklerini belirtti.

 

Değirmenlik karşılaşmasını kazanmalıyız

Sezon öncesi belirledikleri hedefin takım olarak üzerinde olduklarını da belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Gürsel Kaçmaz, bugünkü karşılaşmayı da kazanarak ligi ikinci sırada bitirmek istediklerini belirtti. Devre arasına iyi bir yerde girmenin avantaj olduğunu da belirten Kaçmaz, hem moral olarak hem de kupa maçı öncesi Değirmenlik maçının çok önemli olduğunu belirtti. Devre arasında takıma kesinlikle takviye yapılacağını da belirten Gürsel Kaçmaz en az iki oyuncuyu kadrolarına katacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 02:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474